Kylpyhuonekissat | Luukku 12


Luukku 12! Simba ja Felix tykkää viettää aikaa meidän kylpyhuoneen altaassa. Kummankin ollessa pienempi he saattoivat yhdessä tunkeutua altaaseen, mutta enää sitä ei oikein tapahdu. Vuorotellen mahtuu nukkumaan. Altaasta on muuhunkin kuin nukkumiseen... siitä on kiva tuijotella kun mamma tai pappa menee suihkuun. Felix varsinkin raapii aina ovea, jos se kuulee suihkun äänen ja hyppää sitten altaaseen ihmettelemään. Naurattaa nämä keksimäni aiheet, koska ne sattuu aina oikeaan aikaan. Mies nimittäin meni äsken suihkuun ja Felix tuttuun tapaan raaputteli ovea. Mikähän kissoja viehättää vedessä? Suihkulasiin piirtelen itse yleensä kuvioita ja Felix maukuu hädissään, että miksi olen näkymättömän muurin takana. Verhon takaa myös saatan joskus kurkistaa ja Felix seuraa innoissaan veden laskeutumista maahan. Simba tykkäsi aikaisemmin katsoa kun lastattiin lattia, mutta sen kiinnostus vaihtelee paljon. Kummallekin lisäksi suihku on todella tuttu paikka, koska turkin pesu on noin kolmen kuukauden välein. Aina yhtä ihana kokemus!

Mikä on lemmikkisi reaktio veteen?

18 kommenttia :

 1. Aina kun me käydään suihkussa miehen kanssa, niin Lenni raapii ovea kokoajan ja huutaa kun pistetty sika. :D Heti kun se kuulee että vesi lotisee, niin se menee ihan sekasin. Yleensä meillä on Jupiter tai Orbit seurana kylppärissä, kun ne seuraa kiltisti vierestä kun on suihkussa. Mutta Lennin kanssa sitä ei voi tehdä, koska Lenni oikeasti tulee mukaan sinne suihkuun ja yrittää saada vettä kiinni ja sitten kastuu ihan kokonaan. :D En ymmärrä miten kissa voi olla noin innoissaan vedestä... Sama juttu aina kun pesee käsiä tai naamaa, niin Lenni on aina siellä veden alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minä muistelinkin, että Lenni taisi olla semmonen joka tykkää vedestä ja sillä leikkimisestä! Voi raukka kun ei pääse suihkuun mukaan. On varmaan monesti aina harmissaan ja itkee. :D Olisipa meilläkin yhtä innokkaita niin ei tarvitsisi pelätä pesupäiviä.

   Poista
 2. Meilläkin Pöpö-kissamme viettää kanssa aina aikaa kylppärin lavuaarissa, eikä aina meinaa päästä edes hampaita pesemään, kun veden laskeminen hanastakaan ei karkota kisua lepopaikastaan :D Ei kyllä muutenkaan vettä arastele tämä herra.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä jos ei arastele kun se on niin harvinaista kissalle! On se kumma miten nuo viihtyy tuossa altaassa ja nukkuu siinä. Ilmeisesti hyvin muotoiltu peti. :D

   Poista
 3. Yök vettä! Mutta eikö tuo lavuaari ole märkä?? Mitä jos ne päästää vettä hanasta, kun makaatte siinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mamman kaverit on useasti kommentoinu tällasiin kuviin, että "pistä hana päälle", mutta onneks mamma ei oo totellu. Allas on tosi hyvä paikka vaikka onhan se välillä märkä. :3

   - Simba ja Felix

   Poista
 4. Meillä on bengali, joka rakastaa vettä! Se tulee suihkuun, läpsyttää vettä kylppärin lattialla, kalastaa pöntöstä ja tiskaa. Kunnon vesipeto!
  Ihan mahtavan näkösiä kissoja nämä Simba ja Felix!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww söpöä! Onkohan sitten yleisempää lyhytkarvasilla et ovat vesipetoja kun ei niin kauan mene edes kuivumisessa. :) Yks päivä just puhuin kaverin kanssa et miten ihanan näköisiä bengalit on! <3

   Poista
 5. Toi helpottaa varmastikkin juuri pesemistä etteivät pelkää vettä.Toista se oli nipen kanssa.Muuten kyllä tykkäs välillä tassulla vettä räplätä ja joi suoraan hanasta vettä,mutta peseminen oli aina yhtä kauheeta.Muistan myös lapsuudesta kuinka toinen kissoistamme ui tulvan aikaan yli kun oli niin kiimassa.Huuteli sit muutaman päivän päästä hakemaan veneellä yli kun kiima meni ohi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkosia tarinoita! :D Ja joo ei ne kissat oikein ikinä totu varmaan siihen varsinaiseen pesemiseen. Simba osaa kyllä käyttäytyä suihkun alla, mutta Felix välillä alkaa kiipeämään letkua pitkin. Se tosin vaihtelee aika paljon. :)

   Poista
 6. Haha , ihan yhteiskuva <3! Meillä Mikko viihtyy paljon kylppärin puolella , juurikin lavuaarissa tai sitten istuu suihkun jälkeen märällä lattialla , niin , että villahousuista vaan vesi tippuu .. ollut vissiin kala edellisessä elämässään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissakaloja haha! :D Niin se on vähän huono varsinkin pitkäkarvasilla ku sitten on villahousut märkänä jos suihkun lattialla istuu tai ulkona käy sateen jälkeen. Sitten ne takkuuntuu ja menee kiharalle. :( Pojat kiittää! <3

   Poista
 7. Tarinasi voisi olla kuin meidän blogista. Meidän kissat on siis just tollasia :)

  VastaaPoista
 8. :D Ihanat! Meillä vedestä ei todellakaan tykätä. Kun kissat välillä pestään, niin valituksen määrä on melkoinen - kynnestä ei kuitenkaan tule, vaikka shampoolla turkkia kuurataan kunnolla. Vaikka pesusta ei tykätä, niin toinen kissoista kuitenkin tykkää ns. uida vesikupissa, kun se juo vettä. Eli rintamus ja toinen etutassu lilluu vesikupissa ja jostain rintakarvojen välistä sitten juodaan sitä vettä. Tämän jälkeen toki tullaan isäntäväen syliin torkkumaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä parasta kun Felixikin käy vesikupilla nii sillä on koko parta vedessä ja sitten se haluaa tietysti halia sekä leukarapsutuksia ottaa vastaan. Kutsun sitä aina "water bearded dragon", en kyllä osaa sanoa miksi. :D Mutta on se kumma! Ei ne kissat vedestä silti välitä kun on turkin pesusta kyse.

   Poista
 9. Nauroin tuolle kuvalle, allas täynnä kissaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ennen ei ollu! Mulla on joku kuva ku Felix oli tosi pieni niin hyvin mahtuivat tuohon altaaseen eikä mitään pursuamista. :D

   Poista