Seurattavia kissoja | Luukku 22


Luukku 22! Keskusteltiin aiemmin siitä minkä takia liityin instagramiin, että saisin jakaa siellä kissoistani kuvia. Sen lisäksi tykkään tosi paljon seurata muiden persialaisten kissojen kuvia ja esittelen niistä nyt muutaman. En laskenut joukkoon mukaan näitä suurimpia kissoja kuten grumpy cat, twofacedcat, grimmkitty, pudgethecat ja niin edelleen. Listasin sellaisia suosikkeja joilla on suhteellisen vähän seuraajia, mutta ovat niin suloisia! Suurimman osan kanssa olenkin lähetellyt kommentteja puolin ja toisin sekä ollaan keskusteltu ihanista kissoistamme. Joukossa on myös muutama exotic eli persialaisia, mutta puuttuu vain pitkäkarvageeni. Suurin osa kissoista taitaa omistaa oranssit silmät, mutta minulla on myös heikko kohta sinisilmäisiin kissoihin. Alhaalla on lueteltu järjestyksessä kaikki profiilit, jotka näkyy kollaasissa. Olkaa hyvä ja käykää vilkaisemassa kissoja! Kertokaa, jos listallenne pääsi joku uusi suosikki!  

6 kommenttia :

 1. Mä seuraan noista mainitsemistas vaan tamakotoyaa. Muita perskejä joita seuraan instassa on hendricksthepersian ja lolitastwinter (ja Simba ja Felix tietty myös) eli aikas vähän löytyy mun listalta perskejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa! Pitääkin käydä kattoo sun listaa et ketä tykkäät seurailla. Oon joskus aiemminkin löytänyt sieltä muutaman hyvän. Mulla ei oo listoilla oikein muun rotuisia kissoja paitsi pari bengalia. :D

   Poista
 2. Ei heitä voi laittaa paremmuus järjestykseen ... ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat kyllä ilahtuneita kun julkaisin osan heistä instagramissa, en saanut koko kollaasia mahtumaan. :3

   Poista