Video Misusta | Luukku 18

Misun joululeikki


Luukku 18! Halusin tehdä vielä Misusta lyhyen videon blogiin, kun hän leikkii uudella kalalelulla. Lelu oli jo aiemmin esittelyssä joulukalenterissa ja se on hankittu Kainuun Kissanystäviltä. Linkkasin muuten silloin postauksen kyseiselle yhdistykselle ja he jakoivat sen omassa kalenterissaan. Ihanaa! Kala muuten sisältää kissanminttua ja se on Misun heikko kohta. Katsokaa video, niin näette miten meidän kissa reagoi kyseiseen aineeseen. Simba ja Felix ei ole ikinä hirveästi ollut kissanmintun perään, mutta kyllä se jotenkin tuo enemmän aktiivisuutta leikkiin. Misu taas menee ihan sekaisin ja sen silmät mustenee sekä silloin ei kannata mennä lähelle. Lelua lähestyttäessä vanhus saattaa nimittäin alkaa varoittamaan sähisemällä, että hänellä on saalis ja siihen ei saa koskea. Lelu ei muuten ole enää samassa kunnossa kuin tuossa videossa tai kuvissa, koska Misu on kynsinyt sitä niin paljon ja se on alkanut purkautumaan. Ei se tosin haittaa, koska sillä voi vielä leikkiä ja aina voi ostaa uusia kissanmintulle tuoksuvia leluja!

Mitä mieltä Misusta?

10 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Misu ihan omissa pöllyissä. :3

   Poista
  2. Nippe meni ihan sekasin kissanmintusta sellasesta jota sai ite laittaa sukkaan tai johonki.Ei voinu antaa ollenkaan leikkiä ,mutta kaupan lelut oli miedompia ja ei aiheuttanu niin paljoa kiinnostusta.

   Poista
  3. Niin ne on kyl kaupoissa miedompia, kun ilmeisesti haihtuu. Meilläkin oli pussillinen sitä kissanminttua ja ripoteltiin aina vähän matolle niin kaikki pääsi pyörimään siinä. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hihi! Misu kiittää kauniista sanoista! <3 :3

   Poista
 3. Kattelinkin tämän jo tuben puolella , ihqu Misu <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Misu oli kyllä valloittava tässä videossa kun pyöri miten sattuu. :D

   Poista
 4. Pepsi: Misu on niinkuin minä! Minäkin tykkään niin kovasti kissanmintusta, että silmät ovat mustina ja minulta saa kynsistä kaikki, jotka uskaltavat minua silloin häiritä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei sitä kyllä kuka tahansa saa sillon ottaa! Kissanminttulelu on kuin oikea saalis ja silloin sitä en jaa kenenkään kanssa. Se aiheuttaa myös eufoorisen tunteen päässä. Meoow! :3

   - Misu

   Poista