Talvimaiset hyppelyt | Simba ja Felix


Moro! Pakkasia on ollut viime aikoina, mutta nyt oli hyvä sää käydä ulkoilemassa! Veljekset eivät käy yleensä päivällä pihalla, koska on vielä niin paljon liikennettä. Tehtiin kuitenkin poikkeus, että saataisiin muutama kuva räpsittyä pojista. Eteisessä on aina perinteinen "Simba, ulos! Felix, ulos!" ja kummatkin kipittävät purinan säestämänä luokse. Felix on aina enemmän innoissaan ulos lähdöstä, mutta se viihtyy kuitenkin lyhyemmän ajan siellä. Simba haluaisi olla ulkona vaikka kuinka kauan, joten sitä pitää usein houkutella sisälle. Kummatkin nauttivat kuitenkin lumesta ja kävivät kinoksessa hyppelemässä!


Kissojen kuvaaminen on ulkona vielä vaikeampaa kuin sisällä. Itse kun on vielä hihnan päässä niin pitää yrittää ajatella, että mihin suuntaan kissa lähtee. Felix oli aika paikallaan koko ajan muutamaa hankeen menemistä laskematta ja seuraili vierestä Simban liikkeitä. Mies käytti Simbaa hangessa ja tuli muutama hauska kuva, kun se yritti hyppiä sieltä pois. :) Vieressä menee paljon liikennettä, joten se vei suurimmaksi osaksi poikien huomion ja siksi lähdettiin melko aikaisin takaisin omaan rappuun. Sanomattakin selvää... sisällä alkoi heti turkin pesu, koska kaikki lumi tarttui vatsan alueelle ja märkiä tassujen jälkiä on lattiat täynnä. Se on kuitenkin palkitsevaa, kun näkee veljeksien edes hetken aikaa nauttivan ulkona olevista äänistä ja muista asioista!


Joko riittää talvi?

4 kommenttia :

 1. Kyllä talvi mulle jo riittää varsinki kun se on täällä enimmäkseen rapakeliä ja saa pelätä ettei liukastu.
  Ihanat pojat siel ulkoilemassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mullekkin riittäis tuo pakkanen ja lumikelit muuten vaan kun en tykkää ollenkaan kylmästä. :) Pojat kiittää kommentista! :3

   Poista
 2. Meille riittäisi talvi. Onhan se ihan kiva kun on tirppoja, mutta kun ulkona tulee kylmä tassuille! Sitten kun aurinko jo lämmittää turkkia, voi ulkona jo olla hetken pidempään. Felixillä ja Simballa on niin tuuhea turkki, että ne tarkeekin pitempään kuin me.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siellä on kylmä ja lumi tarttuu turkkiin! :D Felix kyllä joskus tärisee ulkona, mutta Simbaa ei talvi haittaa. :) Kiitos kommentista! Hyviä ulkoilupäiviä sinnekkin!

   Poista