Kuukauden kuulumiset | Helmikuu


Hei! Helmikuussa tapahtui kaikenlaista hempeilyä, koska siihen liittyi ystävänpäivä ja silloin kerkesi tapahtumaan kaikenlaista. Kävin katsomassa kauan kohutun elokuvan teatterissa ja kävin ainoastaan muutaman kerran roskaruokaa syömässä! Voi olla, että viime kuun kulutaulukko herätteli tähän ongelmaan. Olen kuunnellut myös taas paljon ysäriä ja fiilistellyt sitä kun ilmat alkavat lämpeämään! Lisäksi hengaillut minulle tärkeiden ihmisten kanssa ja juhlinut. :) Kirjoitelkaa kommentteihin, että mitä jännää teidän helmikuussa tapahtui? 


Arman Van Helden - My, my, myEllie Goulding - Love me like you do
Kulutaulukkoa ajattelin jatkaa, kun tykkäsitte edellisestä niin paljon. :) Ruokaan on mennyt nyt enemmän rahaa kuin viime kuussa ja yritän taas maltillisesti alentaa sitä summaa. Mielitekoja on ollut ehkä enemmän, niin summa oli siksi niin suuri. Roskaruokaa ei olla ostettu kuin pari kertaa omilla rahoilla! Postitin helmikuussa ystävänpäivään liittyviä kirjeitä eteenpäin ja taisi olla joku muukin paketti minkä postitin voittajalle. Velkaakin olen ollut Tuomolle ja maksanut niitä takaisin sekä nostanut käteistä viihdekäyttöön. Kissoille hankittiin 15 kg hiekkasäkin, koska puhdistin niiden laatikot suihkussa ja lisäsin uudet hiekat. Kissanruokaa tietysti normaalisti tullut ostettua, mutta muroja ei tällä kertaa. Ystävänpäivänä käytiin Oskarin Kellarissa syömässä Tuomon ja hänen siskonsa kanssa. Haluan jo uudelleen jonnekkin hienoon paikkaan! Cybershopista tilasin itselleni shokkiväriä ja värinpoistopaketin sekä Ebaysta huulipunia.

Säästöjä tullut sen verran, että mies maksoi minun elokuvateatterissa käynnin ja ystävänpäivän juomat. Hankittiin uusi sänky vanhan tilalle ja kummankin porukat osallistui kuluihin! Täytyy sanoa ettei ole yhtään ikävä entistä sänkyä kun se oli niin pieni ja hyllyvä... Äiti myi minun kirpparivaatteita toisella paikkakunnalla ja lähetti siitä saadut tuotot. Mummi kutsui meidät helmikuun alussa syömään ja maksoi ruoat Amarillossa. Olipa mukava nähdä ja keskustella kaikesta, kun äitin lisäksi pikkuvelikin oli mukana syömässä! :)Fifty Shades of Grey (2015) 
Perustuu eroottiseen romaaniin, josta on tehty draamaelokuva. Elokuva kertoo nuoresta naisesta Anastasiasta, joka tutustuu haastattelun yhteydessä rikkaaseen liikemieheen nimeltä Christian Grey. Heille kehittyy sadomasokisminen suhde. Itse en ole kirjoja lukenut, joten koko tarina oli minulle ennestään tuntematon. Elokuvassa tykkäsin musiikin valinnasta ja päänäyttelijöistä, sillä en ole heitä aikaisemmin missään nähnyt. Kirjoja ja elokuvaa oli niin paljon hehkutettu, että se ei ihan kuitenkaan vastannut odotuksiani. Pitää kuitenkin ottaa huomioon, että jos kohtaukset olisivat olleet vielä rajumpia niin silloin ikäraja olisi varmasti K18.

The Walking Dead (5 kausi menossa...) 
Ihan suosituin zombiesarja palasi tauolta ja tällä hetkellä seurataan Tuomon kanssa 5 kautta. The Walking Deadissa on ihan perinteinen juoni eli selviytyjät yrittävät etsiä turvapaikkaa zombeilta ja myös tuntemattomilta ihmisiltä. Hahmot ovat kuitenkin niin hyviä, että sarjaan jää koukkuun. Miesnäyttelijöistä paras on tietenkin Daryl Dixon ja naisista Carol Peletier. Heistä yhdessä muodostuu fanitettava pari Team Caryl! 

The Voice of Finland (2011 asti...) 
Suomalainen versio ohjelmaformaatista, jossa esitellään laulukykyjä. Tähtivalmentajina tällä hetkellä on Tarja Turunen, Olli Lindholm, Michael Monroe ja Redrama. Aikaisempia tuotantokausia en ole seuraillut, mutta tästä kaudesta tykkään tosi paljon. :) 


Ystävänpäivän rakkautta ja kuulumisia

Simballa treffit & Felixille kaveri

Tammikuun alusta tulin kotiin Misun luokse, koska se oli sairastellut niin paljon. Onneksi tilanne kuitenkin parantui eikä ruvettu jatkotoimiin. Vanhus voi taas ihan hyvin! Mummi kutsui meidät Amarilloon syömään ennen lähtöäni Ouluun. Amarillo on kyllä aina ollut yksi lempipaikoistani ja siellä on aina hyvää ruokaa. Ystävänpäivän aikoihin tapahtui kaikenlaista (kuten äiti kävi, Tuomon porukat kävi, uusi sänky tuli) ja suurin osa niistä lukikin jo yhdessä postauksessa. Sain tietää, että ollaan äitin kanssa lokakuussa menossa Elashowhun Hartwall Arenalle ja äitin paras ystävä lähtee meidän mukaan. :) Paras uutinen pitkiin aikoihin ja odotan sitä innolla!


Olen halunnut myös pitemmän aikaa päivittää hiuksiani ja ystäväni Mia oli mukana muutoksessa. Muutuin merilevähirviöstä pinkiksi prinsessaksi, haha! Vietettiin myös saman naisen kanssa kuukauden viimeistä päivää heidän kämpillä ja pidettiin hauskaa. Oli tosi mukava ilta ja tutustuin niin moneen uuteen ihmiseen, joten odotan innolla muitakin illanviettoja. 


Miltä sinun helmikuu näytti?

8 kommenttia :

 1. Kivalta kuulosti sun helmikuu ja oi että nuo uudet hiukset ovat ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo sattu ja tapahtu! :) Voi kiitoksia oon kyllä itekkin niin tykästyny näihin ettei mitään järkee. Ovat olleet aika lyhyen ajan, mutta tuntuvat niin kotoisilta jo. :D <3

   Poista
 2. Kivasti mennyt sun helmikuu, nämä kuukaudenkuulumiset postaukset on huippuja! <3 Mun oma kuukausi oli aika kiireinen, mutta parempaan päin kun päivät pitenee! :) Ihanaa että kävit meillä eilen! :) <3 Nähdään taas pian ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo mä pyrin kertomaan mahdollisimman paljon sellaisiakin kuulumisia ja kaikkee muuta mitä ei muuten blogissa usein näy! Toivoinkin et nää kiinnostaa niitä ihmisiä, jotka haluaa oppia tuntemaan mut. :) <3 Noniin jospa se kiirekkim helpottais pikkuhiljaa ja saa nauttia kirkkaista päivistä! Joo nähdään taas hiihtoloman jälkeen! <3 Oli kivaa! :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Awwww kiitoksia Maarit ja kiva kun kommemtoit! :) <3

   Poista