Basiderm puhdistusaine ja päivävoide (+ I Say) | Reddville

Basidermin sivut
Terve! Postissa tuli yllätyksekseni Reddvilleltä kampanjapaketti, joka sisälsi aknetuotteita. Paketti oli ihanan valkoinen missä oli mustilla rajoilla erilaisia kukkia ja lehtiä. Sisältä paljastui violettia silkkipaperia ja kukkakoristeita sekä kaksi Basidermin tuotetta. Foam wash eli puhdistusaine iholle ja daily moisturizer voiteena päivittäiseen käyttöön. Tuotteet ovat saatavilla vain Apteekeista! Kyseinen tuotesarja sisältää pitkälle kehitettyä sinkki-, keramidi-, ja oleosomitekniikkaa, joka tasapainottaa ihoa sekä auttaa vähentämään talin tuotantoa. Tuotteet pääsivät Tuomon testaukseen, koska itselläni ei tätä iho-ongelmaa ole. Lopussa esittelen vielä toisen yllätyspaketin mikä tuli postissa vähän myöhemmin Reddvilleltä. :)

1. Oil Control Foam Wash
2. Oil Control Daily Moisturizer
1. Puhdistusainetta on sanottu miedoksi ja rauhoittavaksi, joka puhdistaa tehokkaasti ja hellästi kuivattamatta ihoa. Matala pH-arvoa auttaa säilyttämään ihon luonnollisen suojan. Ilman saippuaa, parabeeneja ja alkoholia.

2. Päivävoide on kerrottu olevan helposti imeytyvä, joka kosteuttaa 24 tunnin ajana. Suojaa ja estää ihon kiiltoa sekä jättää ihon mattapintaiseksi. Päivävoide on yksi harvoista aknen hoitotuotteista joka sisältää aurinkosuojan. Ilman hajusteita ja parabeeneja. 


Minulla ei itsellä ole läheskään akneen menevä naama, vaan ainoastaan pari epäpuhdasta kohtaa silloin tällöin. "Onneksi" tuotteille tuli kuitenkin käyttöä samassa taloudessa, kun Tuomolla on asia ihan toisenlainen. Epäpuhdas iho ja voimakas talin eritys, mutta yrittää hillitä erilaisilla aknelääkkeillä ja rasvoilla. Basidermia ei ole Tuomo päässyt aikaisemmin kokeilemaan, joten annettiin sille tilaisuus todistaa toimivuutensa. Kyselin mieheltä mitä tuloksia hän on kuukauden aikana nähnyt, mutta harvasanaisesta henkilöstä on vaikea saada asioita irti. 

Tuomo kommentoi tuotesarjaa kuitenkin sanoilla "hyviä tuotteita", "olen huomannut muutoksia ihossa", "hyvän tuoksusia", "vähentää rasvottumista ja ihon kiiltoa, kun pesee päivittäin", "voide imeytyy hyvin ettei jää tahmaiseksi olo", "vaahtoa saa käyttää reilusti kasvojen puhdistuksessa" jne. :)


Puhdistusaine oli tietenkin vaahtomaista ja kummatkin tuotteet tulevat pumppupullossa. Tuoksuttelin tuotetta ja huomasin itse tosi parfyymimaisen tuoksun, joten hajuttomaksi tätä ei voi kutsua. Itseasiassa tuoksu oli liiankin voimakas minun makuun. Tuomo ei ole ajatellut samaa asiaa, vaan pesee tällä kasvot aina suihkussa käydessä. Hän myös sanoi, että käytön jälkeen on jotenkin pehmeämpi iho ja sama taitaa päteä alempaan tuotteeseen.


Päivävoide toi ihan heti mieleen sen koululaisliiman erikeepperin, koska se näytti samalta iholle levittäessä ja alkoi sen jälkeen jopa "tuoksua" siltä! Tiedän, että tämä on tosi oudosti sanottu, mutta se oli ensivaikutelmani kyseisestä voiteesta. Tuomolla ei ole kuitenkaan ollut sama kokemus, joten hän käyttää päivävoidetta arjessaan ja pitää kasvot kosteutettuna. 

Reddville on oikeastaan ilmaistamponipalvelu, joka lähettää naisille intiimituotteita kokeiluun Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Paketit ovat mainosrahotteisia, joten paketin saamisen jälkeen jäsenet vastaavat kampanjakyselyyn ja pääsevät mukaan muihinkin juttuihin. Bloggaajat saavat näiden pakettien lisäksi ilmaiseksi tuotetestaukseen mm. kosmetiikkaan liittyviä asioita kuten tässä postauksessa esittelemäni aiemmat tuotteet.

I Say tuotteet
Oletko jo Reddvillen listalla?

10 kommenttia :

 1. Ei ole tullu liityttyä tuohon koskaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en muista mitä kautta kuulin tästä joskus... ehkä Fanin kautta näin jotain juttuja! :)

   Poista
  2. Oon kyl joskus selaillu itekki sivuja mut sit kuitenkaan en oo liittyny.Vois kai liittyäkin jos sais jotain muutakin kuin tampooneja (niille ei käyttöä)

   Poista
  3. Juu no ainakin bloggarit saa nuita kosmetiikkaan liittyviä silloin tällöin harvoin kunhan muistaa blogata niistä! :) Ja varmasti tulee tampoonipakkauksiakin, mutta ne voit lähettää eteenpäin sitten. :D

   Poista
 2. En ole, Enkä ole ennen kuullutkaan tämmöisestä. :) Johtuu kyllä siitä varmaan, kun en oo koskaaan miettinyt mitään yhteistyökumppaneita jne. En ymmärrä niistä mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tätä ei voi periaatteessa ees sanoo kumppaniksi kun näil on tuhansia jäseniä eli ei bloggaajia ja bloggaajia. Sinne tarvii vaan rekisteröityä niin saattas sit sillon tällön pakettia tupsahdella veloituksetta. :) Yhteistyökumppaniksi luettelen ne joiden kans on erikseen sovittu et millon saa tuotteita testiin ja mitä nyt muuta siihen liittyy kuten lukija-alennuksia. :)

   Poista
 3. Enpä oo minäkään kyseisestä paikasta koskaan kuullut ..
  Täytynee tutkia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva olla avuksi ja siitä vaan tutkimaan! :) Kiitos kommentista Maarit! :)

   Poista
 4. Päätin lähteä kokeileen ja oon ollu vasta ihan vähän aikaa mukana eli en osaa sanoa koko hommasta vielä yhtään mitään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivottavasti saat paketin pian! Näistä ei kyllä tiijä kun tippuu harvakseltaan. Mutta voi olla etten oo vastannu kaikkiin kampanjajuttuihin niin ei oo voinu tulla postissakaan mitään. :D

   Poista