Tilailuja ja lahjoja | Ebay, Eekku & Vilma


Morjensta! Jonkin verran on taas tullut hankittua Ebaysta juttuja ja muutama lahja on esittelemättä. Tilasin uusia puhelimen kuoria, koska vanha oli jo niin rispaantunut ja palvellut minua muutaman vuoden. Nyt on ainakin mistä vaihdella vaikka joka viikko! Suosittelen kaikkia käyttämään kuoria mikä suojaa näyttöä esim. tippumiselta. Itse hankin tavallisen mustan, kuviollisen "hakuna matata", valkoisen "more issues than vogue" ja leopardikuosisen mikä on tällä hetkellä käytössä.


Tuplakorvikset on ollut täyttä rakkautta siitä asti kun ne tulivat mm. Glitteriin myyntiin. Kuten kaikki tietää niin täällä kivijalkakaupoissa ei hinnat ole kovinkaan edulliset. Onneksi Ebaysta saa tosi halvalla ja paljon enemmän vaihtoehtoja. Tilasin seitsemän paria ja itselläni on omasta takaa kaksi paria. :)

Blogiystäväni Eekku lähettelee silloin tällöin minulle yllätyksiä postissa, mutta tällä kertaa tilasin häneltä tuollaisen kissamaisen pesukintaan. Kaikille kiinnostuneille, niin näitä on / on ollut myynnissä Tigerissa. Mukaan sain vielä muutamat korvikset ja ihanan punaisen huulikynän! Kiitos Eekku!


Parasta ystävääni Vilmaa näin viikonloppuna ja hän antoi minulle myöhästyneen synttärilahjan. Kasasta paljastui kissatoppi, eläinkuosisia renksuja, banaani-suklaa-pockyja ja tosi hauskat korvikset missä on kissa ja kala. Kiitos Vilma ihanasta lahjasta mitä oli selvästi ajateltu! :)


Mikä oli suloisin juttu?

4 kommenttia :

 1. Niin kivan näkösiä nuo puhelimenkuoret!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oikein osaa päättää mitä pitäis seuraavana! :) Nyt on kuitenkin mistä valita ellei mun puhelin päätä seota sitä ennen ja pitää hankkia uusi. :D

   Poista
 2. Kivoja ostoksia ja vilmalta saadut jutut myös.Kiva että tykkäsit myös multa saaduista jutuista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Vilmakin osasi yllättää kivoilla jutuilla! Ja tottakai sun yllätykset on aina ihania vaikken niitä bloggailekkaan kaikista. :) <3

   Poista