Kissakuvia kehyksiin | Simba, Felix & Misu


Hei! Äiti toivoi, että tilaisin hänelle iFolorilta kuvia Simbasta ja Felixistä. Taulut oli valmiina odottamassa kolmea kuvaa ja valitsin niihin sopivammat vaihtoehdot. Kehykset ei sitten ole vinossa, vaan niitä oli tosi vaikea kuvata ilman heijastumisen pelkoa. Ensimmäinen kuva on varmasti kaikille tuttu, koska se on tällä hetkellä blogini banneri. Alempana olevat yksityiskuvat pojista on kummatkin otettu kun veljekset täytti yhden vuoden. Felixin kuva on yksi parhaimmista mitä olen ottanut ja se on mm. tatuoinnissani sekä sillä voitettiin Suomen söpöin lemmikki 2014 kilpailu. Simban kuva ei ihan mahtunut kehyksien keskelle niin kuin olin arvellut, mutta sillä on tunnearvoa. Äiti oli jakanut nämä Facebookkiin ja kirjoittanut, että mukava katsella sitten kun ikävä iskee! :)


Ajattelin sitten samalla tilata muutaman tavallisen valokuvan kummastakin pojasta. Etsin mahdollisimman edustavia ja laadukkaita kuvia. Vasemmalla puolella olevat on otettu tänä keväänä ja oikealla puolella olevat on ystävänpäivän tuotoksia. Tietenkin olisi ollut vaikka mitä muita kuvia, mutta tilaan varmaan sitten erikseen itselleni jossain vaiheessa kunnon kasan. 


Misua unohtamatta teetätin isomman kuvan yhdestä parhaimmasta kuvasta ikinä. Vihreä rusetti korostaa hyvin Misun silmiä ja se makaa meidän vanhempien sängyllä... kuten aina. Toivon, että äiti etsii tälle myös kehykset jostain liikkeestä ja ripustaa esille. :) Etsin kaikki nämä tilaukseen kuulumattomat aika kiireessä, niin en kerennyt etsiä enempää kuvia meidän vanhuksesta. Tulen kuitenkin esittelemään oman tilauksen sitten tulevaisuudessa, koska nämä tosiaan jää äitille ihasteltavaksi!


Mikä oli paras kuva?
Facebookissa yksi kuva mitä en esitellyt tässä postauksessa.

18 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Eekku! :3 Tulihan niistä hyviä!

   Poista
 2. En kestä, voi miten söpöjä kissuja! ^_^ Mä niin tykkään ihmisten kissapostauksista, ne on niin mukavaa luettavaa :)

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva kuulla, että tykkäsit! :3 <3 Minun söpöt kissat kiittää! :)

   Poista
 3. Misu on ihana! Upea kuva! :3 aaw tui, niin söpöjä kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Misua kerrankin taas näkkyy blogissa! :3 <3 Hih kiitos Inka! :)

   Poista
 4. Ihania kuvia ihanista kisuista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veljekset ja vanhus kiittelee kivasta kommentista! :) <3

   Poista
 5. Kyllä on ihania kuvia! Täytyy sanua et kyllä Misun kuva on kivoin, vaikka nii on kyllä ystävänpäivä kuvaili. :3 Oot varmaa opettanu aika hyvin kisut kameran etee, ku niin nättejä kuvia saat. Meillä katit tulee vaan nuuskiin kameraa ja kehräileen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vaan! :) Misun kuva oli kyllä onnistunut ja siitä ois kaikkee muitakin kivoja kuvia. :) Onhan nuo tottunut jatkuvaan kuvailuun. :D

   Poista
 6. Apua, en kestä! Nää oli kaikki niin ihania! :) Mietin et pitäisköhän tosta meidänkin pallerosta ottaa söpöjä kuvia, mut ei se taida malttaa olla paikallaan muutamaa sekuntia pidempään kuin päikkäriaikaan. Milläs muuten noi rusetit sai pysymään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla et tykkäsit! Noissa ruseteissa on säädeltävå kaulanauha eli pistää vaan pään yli ja peittelee vähän karvalla sen narun niin ei näy kuvissa. :) Ehdottomasti kannattaa ottaa kuvia ja vaikka teetättää muistoksi. :) Kiitos kommentista!

   Poista
 7. Kaikki nuo kuvat on niin ihania. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon Fani kehusta ja kommemtista! :) <3

   Poista
 8. Tosi ihania kyllä kaikki kuvat<3 piti varsin käydä tsekkaan se yksi kuva fbstäkin ;)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä unohin, että tästä puuttuu vielä kaksi muutakin ja vissiin jätin ne vahingossa pois. No joku toinen kerta jossain postauksessa esitellä sitten. :3 <3 Ja onhan omakin tilaus tehtävä vielä jossain vaiheessa! :)

   Poista
 9. Vähän ihanaa, että teidän äiti halusi noita tauluja, se voi sitten katsella niitä, kun tulee vähän ikävä :) Tosi ihania kuvia noi kaikki ♡ En kestä tota Simban minikravattia, kuinka söpö! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :D Mä suorastaan myöhästuin näiden tilauksessa, kun äiti halusi näitä jo kesällä ja sanoin et sitten joskus kun joudan ja sitten se muistutteli aina välillä. Piti tietenkin ottaa myös huomioon ne taulujen koot tilatessa ja se ifolorin tilausmenetelmä ei ole loogisimmasta päästä. Meinasin nimittäin vahingossa tilata mitä sattuu kunnes tajusin mitä tuli tehtyä. :D Simba on. <3

   Poista