Contour kit & Dipbrow Pomade | Anastasia Beverly Hills


Hei! Luin jostain vinkin, että Net-A-Porter nimisessä verkkokaupassa olisi myynnissä edullisesti Anastasian varjostava ja korostava paletti. Suomessa hinta taitaa pyöriä 50-60 euron paikkeilla ja sivuilta löysin sen 30 euron hintaan. Samaan aikaan vilkaisin myös kauan himoitsemia kulmakarvatuotteita ja sieltä löytyikin haluamani. Kulmakarvapurkki sävyssä ash brown ja hintaa oli huimat 18 euroa. Tämäkin tuote on kivijalkaliikkeissä ainakin yli sen 20 euroa, joten säästöjä tuli tehtyä. Yllätyksekseni Net-A-Porter veloittaa kuitenkin huimat 15 euroa postikuluja ja saa valita haluaako toimituksen tavallisena tai lahjapakettina (ei tule lisäveloituksia). Huomasin silti jääväni edelleen voitolle paletin ostamisessa, niin suoritin tilauksen loppuun. Paketissa oli myös yllätyspussi, jonka sisällön voitte vilkaista täältä.


Tuotteet on ihanan ylellisissä mustissa pakkauksissa ja tykkään myös logosta tosi paljon. Muodostuu kirjain "A" ja päällä on ilmeisesti kruunu. Kulmakarvapurkkiin olisin silti toivonut jonkinlaista turvatarraa tai kenties suojaa tuotteen päälle korkkia avatessa. Sellaiset varmistukset on aina kivoja, että varmasti tietää olevansa ensimmäinen joka sen on aukaissut. Palettia aukaistessa nappien päällä oli luonnollisesti suojakalvo joka pysyy hyvin suojaamassa sävyjä. Se kannattaa muistaa laittaa aina käytön jälkeen ettei jauho leviä ympäriinsä. Minulla on vielä siveltimet hankkimatta näihin tuotteisiin, joten tällä kertaa on tosiaan vain lyhyet selitykset tuotteista ja joskus myöhemmin voisin vielä kertoa kokemuksista ja näyttää havainnollistavia kuvia tai kenties video? :)

Sävy: Ash brown
Dipbrow on vedenkestävä väri, jolla saa täydellisesti muotoiltua kulmat. Koostumusta voisi kuvailla sanoilla vahamainen, tahmaamaton ja kermainen joka kestää koko päivän.

Sävyissä: vanilla, banana, sand, java, fawn ja havana
Contour kit sisältää kuusi (6) erilaista jauhomaista sävyä mitkä on tarkoitettu varjostukseen ja korostukseen. Tällainen saman tyylinen paletti on saatavilla myös kermaisessa koostumuksessa. 


Haluatteko nähdä tuotteet käytännössä?

22 kommenttia :

 1. Oletko ajatellut Suomen taloustilanteen kannalta, kuinka typerää on muutaman euron säästön takia tilata ulkomailta? Lue esimerkiksi gliz&glam- blogista melko uusi kirjoitus aiheesta. Tiedän kyllä ettet ole ainoa joka näin toimii, mutta toivottavasti kommenttini saa sinut miettimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://glitz8glam.purkkimafia.fi/2015/09/miksi-ostaa-suomesta/
   Tässä vielä tämä linkki ko. postaukseen

   Poista
  2. Arvostan huolenpitoasi, mutta harvemmin törmää ihmisiin, jotka tukevat 100% Suomen taloutta. Vai väitätkö, että itse ostat kaikki tuotteet aina Suomesta etkä tilaa muun maan verkkokaupoista? Oletko aina myös kaupoissa ostanut pelkästään kotimaisia tuotteita? Epäilen suuresti. :) Olisin arvostanut myös suoraa linkkiä puhumaasi postaukseen, niin voisin vilkaista.

   Poista
  3. Mielestäni Suomen taloustilanteen kannalta on aika monta muutakin seikkaa jossa mennään päin metsään että se talous tuskin kaatuu siihen että ihmiset tilaa netistä :) Kun ostat H&M:ltä, Gina Tricotista tai BikBokista vaatteita niin ihan samalla tavalla kannatat ulkomaalaista kauppaa sillä mikään näistä ei ole suomalainen vaan taitavat olla ruotsalaisia kaikki. (vaikka toki maksavat työntekijöiden palkat ja veroja Suomeen). Kaiken kukkuraksi vaatteet tehdään jossain vinkuintiassa lapsityövoimalla, ja niin taitaa tehdä suomalaisetkin vaateyritykset. Mutta toivottavasti ostat aina 100% suomalaista luomuruokaa ja ompelet vaatteesi itse keräämästäsi puuvillasta kotona.

   Poista
 2. Kommentoin puhelimella niin en saanut linkkiä heti laitettua. En tosiaan osta aina suomalaista, mutta pääosin kyllä. Varsinkin jos hintaero kotimaisen ja ulkomaisen välillä eivät ole kohtuuttomat. Myönnän sen että ulkomailta tilaan puhelimenkuoret koska vastaavat maksavat Suomessa 35-40€ kun taas ebayssa 3-4€.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkkisi tuli sillä minuutilla kuin oman kommenttini julkaisin, niin nyt näkyy nuin. Tämä aihe ei ole siis minulle vieras, että olen kyllä tietoisesti tehnyt valintoja mm. ruokakaupassa aina mieluummin kotimaista. Kosmetiikan puolella olen vaan todennut, että edullisemmin hankin haluamani asiat ulkomailta kuin Suomesta. Tämä on jotenkin niin kaksipiippuinen juttu kun haluaa, että on varaa asioihin. Myös monet meikkimerkit eivät ole edes täältä saatavissa. Summa summarum! Tosiaan hyvä postaus Glitz&Glamilta ja varmasti herättää monen suomalaisen silmät miettimään uudelleen valintojaan. :)

   Poista
 3. Oi ihania, tuollaista kulmaväriä olis kiva kokeillakkin joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi tosiaan niitä siveltimiä lähtee metsästämään ehkä Kicksistä tai jostain! Ja oon paljon kyllä lukenut tuosta kulmaväristä, että kannattaa olla varovainen. Tulee kuulemma helposti liikaa. :D

   Poista
 4. Tuo kulmakarvaeväs on kyllä maailman ihaninta evästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin kokeilla heti kun mahdollista!

   Poista
 5. Kyllä, tahon nähä käytännösä tuon paletin! :) Ja miksei kulmakarvajutsunki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vois ottaa semmosia ennen ja jälkeen vertailukuvia jossaim vaihees! Kiitos kommentista. :) <3

   Poista
 6. näistä olis kiva kuulla enemmänkin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä alan väsäilee kunhan saan hankittua siveltimet näihin tuotteisiin! :3 Kiitos kommentista! <3

   Poista
 7. Ehdottomasti haluan nähdä tuotteet käytössä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Minäki innoissani ootan et kehityn tuossa hommassa. :D

   Poista
 8. Ihanaa sait nämä jo :) odotan innolla tarkempaa postausta kummastakin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ilman muuta pitää esitellä yksityiskohtaisemmin sitten kun pääsevät kunnolla käyttöön. :D <3

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että löytyy kiinnostusta niin yritän toteuttaa mahd. pian! :3 <3

   Poista