Retro tuulitakkikansa | Päivän asu


Moi! Pääsin vihdoin jakamaan tänne näitä värikkäitä ja iloisia kuvia tältä viikolta! :) Kokonaisuus kietoitui löytämäni tuulitakin ympärille. Lapsuudenmaisemissa huomasin ullakolla tämän aarteen, jollaista olen etsinyt jo monia vuosia. Silmäni oikein sädehtivät ja käteni tärisivät onnesta!  Tärkein ominaisuus on kuitenkin se, että se on kuulunut tärkeälle ihmiselle elämässäni. Hän on käyttänyt takkia luultavasti 1980 ja 1990-luvulla. Minulla on jo pidemmän aikaa ollut etsinnässä kaikenlaiset tuuli- ja verkkatakit, mutta sellaisia samanlaisia ei löydy enää kaupoista kuin ennen vanhaan. Onneksi on paikkoja mistä niitä voi vielä etsiä ja on suuri kunnia ottaa omaan käyttöön!

Aurinkolasit / Ebay | Tuulitakki / löytö | Jegginssit ja paita / Wish | Kengät / Saastamoinen
Tuntuu, että olen löytänyt sen oman tyylini joka on sekoitus vanhaa ja uutta sopivissa määrin. Vaatteiden värien käyttö lähtee aika pitkälti mielialasta! Joskus on pelkästään tummia vaatteita synkkinä kausina ja hyvinä kausina pyrin käyttämään mahdollisimman värikkäitä vaatteita. 


Vein kuvankäsittelyn vielä astetta pidemmälle, kun ei kokonaisuus riittänyt pukeutumisessa. Kokeilin pitkästä aikaa "maskia" jossa on kaksi kuvaa osittain päällekkäin kuten huomaatte. Ihan mukava oli nähdä mitä sain aikaan ja blogissakin näkee välillä jotain erilaista. Kuitenkin minulla on pohjalla media-assistentin tutkinto ja kuvankäsittely on yksi intohimoistani. En sano olevani ammattilainen, mutta vissiin jotakin osaan tehdä. :)


Palatakseni asuun, niin olisi mukava kuulla mitä tuntemuksia tämä herätti sinussa? Minkälaiseksi määrittelisit oman tyylisi? Käytätkö pelkästään viimeisintä muotia vai kierrätätkö vanhaa? Vierailetko mieluummin kirppareilla kuin vaatekaupoissa?


Hyvää lauantaita! 

10 kommenttia :

 1. Heh muistan hyvin tuulipuku ajan,mun piti saada sellanen ylisuuri isän tuulipuvun takki yhdessä vaiheessa käyttöön
  Tiiät että tykkään väreistä ja lähinnä ostan kirppareilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! :D Tuulitakit on niin ihania vaan ja tykkään niistä! <3 Ja joo sä käytätkin paljon värejä sen tiedän, harmi ettei ikinä näy asukuvissa. :)

   Poista
 2. Niin ihanan piristäviä ja värikkäitä kuvia! Toi kissa paita on ihan huippu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiva kun tykkäsit kuvista ja värikkyydestä! <3 Tuo kissapaita on kans kyllä yksi hienoimpia ostoksia, kun se on niin värikäs ja hauska. :D

   Poista
 3. Hih, oot niin pirtiän ja ihanan näkönen nuisa kuvisa, että rupes hymyilyttään, tietty vaatteetki vaikutti, niin piristävät. :) Mää en oikeestaan pyöri muodin mukaan, vaan etin semmosia just omannäkösiä vaatteita, niitä ei täältä kirpparilta löydä ja nykyään melko harvoin mistään perusvaatekaupastakaan, ellen sitte eti jotain perus paitaa tai housuja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että nämä kuvat on hymyilyttäny ja ilostuttanu myös katsojaa. :) Joo joskus hirveen hienoja visioita vaatteista mitä haluaisi omistaa, mutta niitä ei aina löydä... Kiitos kommentista ja vastauksesta kysymyksiin! :)

   Poista
 4. Todellinen löytö! Sopii sulle aivan täydellisesti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwww kiitoksia Fani mukava kuulla! <3 Minunkin mielestä. :)

   Poista
 5. Priimaa <3 kaikki sopii hyvin yhteen ja sun tyyliin :) Ihana naikkonen :)<3 tosi cool tuo takki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti kiitos! Hihi tämä oli kyllä ittestäkin semmonen mieleenpainuva kokonaisuus. :) <3

   Poista