Joulukuun ostoksia | Clas Ohlson, Musti&Mirri, Fiorella, Kirppis, Gina Tricot

Kissojen ruoka-alusta | Clas Ohlson
Hei! Joulukuun aikana on tullut tehtyä muutamia ostoksia lahjojen lisäksi. Onneksi meidän "pukin kontti" on täynnä, joten niistä ei tarvitse enää stressata. Muutamaan otteeseen kävin keskustassa ihan varta vasten itselleni ja kissoille katsomassa tarpeellisia ja tarpeettomia asioita. Aika ylpeä pitää itsestään olla, että paljon jäi ostamattakin kun alkoi miettimään tuotteen merkitystä ja tuleeko se oikeasti käyttöön. Muutenkin joulu on sellainen kulutuksen juhla, että tarkkaan pitäisi harkita mitä on kaupasta hakemassa ja mitkä tarjoukset kannattaa hyödyntää. :)

Kissojen silmänpuhdistusneste ja maitohappobakteerijauhetta | Musti & Mirri
Äiti laittoi vähän aikaa sitten kirjeen mikä sisälsi muutaman lahjakortin Mustiin ja Mirriin sekä muita syntymäpäivälahjoja Simballe. Hyödynsin nämä käyttämällä yhden kortin tarpeellisiin tuotteisiin. Persialaisilla kissoille kun silmät vuotaa aika tiuhaan tahtiin ja huomasin välittömästi kyseisen nesteen vaikutuksen siihen ongelmaan. Huonompia uutisia oli, että kummallakin on ollut nyt jostain ruoasta maha löysällä, niin siihen otin käyttöön maitohappobakteerin parantavan voiman. Tassut pystyssä, että tilanne normalisoituu!

Tyynyliinat | Fiorella
Ihanimmat ostokset tähän mennessä oli ystävän vinkkaamat kissatyynyliinat. Pakko oli käydä kotiuttamassa itselleni niitä kaksin kappalein, mutta toisiinsa sopivat. Galaksiteema on tosi kaunis ja oli toisessa sentään valkoinen exotic eikä yhtään hullumpi tuo monistettu kissan pää. Nämä pääsevät vasta joulun jälkeen koristamaan sohvaa, koska ne eivät sovi tällä hetkellä vallitsevaan punaiseen kuosiin.

Kissan lihatikkuja | Musti & Mirri
Kauppareissulta lähtee sitten näitä heräteostoksia joskus, mutta onneksi pieniä sellaisia. 

Hihaton ja hihallinen kauluspaita | Paljekirppis
Kävin pitkästä aikaa kirppiksellä ystävän kanssa ja sieltä kotiutui samasta hyllystä kaksi leopardikuosista kauluspaitaa. Hihaton ja pitkillä hihoilla olevat vaatteet. Ne on lisäksi tosi myötäilevää materiaalia ja pääsevät pian käyttöön illanistujaisiin todennäköisesti!

Nyöripaita | Gina Tricot
Tämän hetken viimeisintä muotia on nämä keskeltä nyöritetyt paidat joiden virallista nimeä en tällä hetkellä muista. Nämä oli aluksi vähän kyseenalainen itsellenikin, koska saattaa paljastaa tietämättään liikaa ihon alueita, mutta tässä se lopputulos oli kuitenkin aika hillitty. Tosiaan nyt kun tuli nuo pakkaset, niin en ole vielä innostunut ottamaan käyttöön.

Mikä ostos pisti silmään?

6 kommenttia :