Joulupäivän kuulumisia | 2015


Heissan! Joulupäivä tarkoittaa sitä, että kaikkea edellisen illan ruokia saa santsata. Meillä on ainakin vielä virallinen kattaus myös aaton lisäksi juuri tänä päivänä. Laitoin itselleni jo aamulla säästöön sukulaisen tekemiä riisipiirakoita, koska ne syödään aina melkein heti. Kinkkuakin on vielä iso pala jäljellä ja savustettua lohta sen verran, että saatan jopa iltapalaksi ottaa. Kinkkumakaroonisalaatti on tosi täyttävä ja makoisa sekä viereen ihan tavallista vihersalaattia eri juustojen kanssa. Tällä jaksaa taas kokonaisen päivän ja kerkesin kuvata kissojenkin kuulumisia. Nimittäin näillä näppäimillä olen lähdössä Tuomon luokse katsomaan mitä hän on saanut lahjaksi ja muuta illanviettoa. 


Äiti selitti kovasti miten aamusta asti Simballa oli alkanut jo villit ja se Lumikin kanssa täällä riehui pitkin kiipeilypuuta tai seiniä. Herätessäni nämä samat ravit jatkuivat ja jossain vaiheessa oli kissa kömpinyt lahjalaatikkoon nukkumaan, vaan ei antanut sijaiskotikissa olla rauhassa! :) Misu viettää talvea tuttuun tapaan aina uunin päällä korissa ja katsoo nuorten kissojen touhuja. Felix joutui jakamaan herkkunsa Lumikin kanssa ja onneksi ilman vastalauseita. Kissat jaksavat aina ilostuttaa arkea sekä nyt varsinkin joulun aikaan, kun on kaikki saman katon alla! Siitä on meidän joulupäivä tehty!


Joko on toivuttu aatosta?

4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kissat kyllä naurattaneet joka käänteessä! Tänään veljekset vieraili Tuomon vanhempien luonakin. :D Ja kaikenlaista on tässä ollut. :D <3

   Poista
 2. Ihania kuvia! <3 Nam mitä herkkuja :d Tuo kinkkimakaroonisalaatti kuulostaa tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hihi! <3 Joo tänään söin viimeiset jämät kinkkumakaroonisalaatista ja namia oli. <3

   Poista