Lumikin kuulumisia | Vierashuoneen löytöeläimet


Lumikki löysi kodin!

Hei! Kirjoitan nyt Lumikista tarkemmin, koska hän antautui yksi ilta täysin kuvattavaksi. Kameran räpsintä ei haitannut ja tuntuu siltä, että tämä neiti taitaa olla melkoinen linssilude. Pieniä edistyksen askelia ollaan keritty tekemään kuten silityksiä silloin tällöin, ruoan ottaminen sormista ja sormiakin on lipaissut siinä samalla. Lumikki on nyt myös enemmän viihtynyt sängyllä eikä sängyn alla! Tosin siitä se lähtee aika nopeaa, jos lähestyy yllättäen. Muutamina öinä se on nukkunut sängyn viereisessä kiipeilypuussa ja ei yksi yö edes ollut valmiina karkaamaan, kun kävin ohimennen vessassa. Ruoan olen tarjonnut välillä piiloon, mutta on suostunut syömään myös välittömässä läheisyydessäni. Iltaisin kun tarjoan kanapaketin jämiä veljeksille, niin tuntuu, että Lumikki tulee oikein kyselevästi keittiöön tuijottamaan. Neiti saa aika paljon rohkeutta omista kissoistani ja tykkää heistä muutenkin tosi paljon. Simba ja Felix ei vaan ole tottunut siihen naaraiden puskemiseen kuten edellinenkin sijaiskotikissa teki.


Voitteko kuvitella ilmeeni kun sain tällaisia otoksia sijaiskotikissasta Felixin ja Simban vieressä? Saatoin ehkä itkeä onnen kyyneleitä! Ilta vietettiin leikkien sulkalelulla ja Lumikki oli koko ajan mukana pelissä, mutta huomasin kyllä samalla tarkistavan missä me ihmiset ollaan. Liitävien sulkien lisäksi potkutin on osoittautunut toiseksi suosikiksi... varsinkin öisin kuulen sen purkavan itseään kyseiseen leluun. :)


Lumikki on saatu houkuteltua autiotaloon kiinnioton hetkellä ja se on tehnyt ainakin yhden pentueen elämänsä aikana. Paras arvioni on, että se on vuoden tai parikin. Ihan selvästi vähän villiintynyt, koska neidin silmissä on aina tietty katse ihmisiä kohtaan. Aikaa menee varmasti totutella meihin ja se yksityisyys ollaan sille suotu, mutta onnistumisiakin jo tässä yli kahden viikon sisällä koettu. Sijaiskotikissojen menneisyys on aina arvoitus, joten niihin pitää suhtautua kärsivällisyydellä ja rakkaudella!


Mielipide Lumikin kuvista?

8 kommenttia :

 1. Voi ei miten kaunis kisu! Siis aivan mielettömän upea ja ihania kuvia :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekkin! :3 Ihana kaunotar! <3 Korvien taustoissa oranssia ja häntä on raidallinen oranssi. <3

   Poista
 2. Ihania kuvia, varsinkin nuo jossa on myös Simba ja Felix mukana! Kiva oli lukea Lumikin kuulumisia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitoksia kommentista Inka! <3 No joo vähänkö oli hyvä sattuma kun sain nuo kuvat vieläpä järkkärillä! <3

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja musta on sairaan kivaa seurata näitä sun postauksia sijoituskissoista :)

  Itseasiassa Figaron innoittamana vanha haave nousi esiin ja tajusin, että joulureissun jälkeen mullahan ois vihdoin aikaa ja mahdollisuus se toteuttaa. Eliii....Meillekki todennäköisesti ensinmäinen sijoituskisu muuttaa ensivuoden alkupuolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Noniin kiva, oon miettinykkin, että oottaako kenties kukaan täällä näitä sijaiskotipostauksia erityisesti ja sillä tavalla haluan itsekkin innoittaa ihmisiä ottamaan näitä väliaikaisia kissoja, koska sijaiskoteja tarvitaan kaiken aikaa eläinyhdistyksissä! :)

   Oi Figaroa pikkusen ikävä, mutta aion käydä katsomassa sitäkin joulun jälkeen kun sain kutsun sinne uusille omistajille! Ja Nemoa kans. :) Ja onneksi olkoon! Odotan innolla kommenttejasi ja kokemuksia sijaiskotikissasta. :)

   Poista
 4. Lumikki kyllä sopis sun kissalaumaan hyvin, kuvien perusteella ainakin ;)

  VastaaPoista