Blogin nimen muutos | Like it. Love it! = Mellakka


Moi! Iik! Haluaisin kirjoittaa tämän tekstin mahdollisimman pikaisesti, että lukijat saa ilmoituksen uudesta postauksesta. Nyt se sitten tapahtui ja bannerin otsikko Like it. Love it! muuttui nimeen Mellakka. Vanha blogin nimi kerkesi palvella minua vuodesta 2011, kun aloin kirjoittelemaan ensimmäisiä postauksia ikinä bloggerin maailmassa. Osoite kerkesi myös muuttua yhdessä vaiheessa lähinnä teknisten ongelmien takia. Linkki kuitenkin tulee säilymään tällä kertaa, sillä mella-lili.blogspot.fi on muistutuksena menneisyydestä. Se on siis lyhenne "lili" nimestä Like it. Love it! Minua on jopa jo vuosia haitannut se, että se ei oikeastaan millään tavalla kuvasta minua tai blogiani. Kliseinen kokoelma sanoja, joille olen yrittänyt aina keksiä merkitystä. Ehkä en ikinä kuvitellut, että blogista tulisi minulle niin tärkeä ja siksi keksin jotain päästäni. Helpottaa sanoa, että nykyinen kuvastaa täysin blogiani.

Mellakka ei ole ainoastaan yksi sana, vaan se on sanaleikki. Siinä kuulee samalla nimen "Mella" ja "akka". Siinä on niin sanotusti lempikirjaimiani aakkosista ja se viittaa myös sukunimeeni tavalla sekä toisella. Googletin sanan ja ensimmäisenä tuli selitys "väkijoukon suorittama mielipiteenilmaus" sekä se on viestintätoimisto Helsingissä. Sen lisäksi on myös olemassa saman niminen kenneli, jossa kasvatetaan koiria. Nimen vaihdoksen avulla pystyn myös tekemään ehkä enemmän mielipidejuttuja, koska edellinen kiltti otsikko jotenkin esti sen. Muutos tuntuu hyvältä!

 Lukijoiden ehdottamia nimiä 

Kissankarvoja ja kaikenlaista
Mella's world of kittycats and more
Kauneutta ja kissanviiksiä
Mellan kootut tarinat
Mella-la-la-laa
Mella's
Craziest cat lady
Cats La Vie
Mellan maailma
Kissamimmi
Persialaisia ja kissarajauksia
Cats and kisses
Mella ja karvaiset kamut
Kolme misua
Mellan menoissa mukana
Kissanaisen kootut
Tassutellen tulevaan
Mellan kissat & kosmetiikka
Mellan kissanpäivät
MellaMau
Kissakaaos
Colorful CATastrophe
Pretty and kitty
Beauty and persians
Cats and Mella
Love Mella
Crazy, beautiful, persian catlady

Kiitos kaikille nimeä ehdottaneille! Suoritan nimenomaan teidän kesken vielä yhden pienen yllätyksen ja ilmoitan siitä pian blogissa. Ei tarvitse siis erikseen osallistua, koska minulla on kommentit ylhäällä edellisestä arvonnasta.

Ajatuksia uudesta nimestä?

18 kommenttia :

 1. Mulle tuli heti mieleen Mella-akka :D Onneksi olit ajatellut sen itsekin... Mun mielestä tää nimi on parempi kuin entinen. Entisen taustat ei koskaan valjennut mulle ja ihmettelin sitä mielessäni monesti :) Hyvä nimi siis ja hieno banneri! Kuvastaa jotenkin sua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tiijätkö minä jotenkin tykkään sanasta akka! Ei haittaa vaikka joku minua sillä heittäisi. :D Ei minullekkaan ikinä valjennut miten olin päätynyt moiseen nimeen... yritin vain sitten sopeutua siihen ja selittää jotakin epämääräistä kun kysytään mikä sen nimen historia olikaan. :D Onneksi ei tarvitse enää! Kiitoksia kommentista ja mielipiteestä Hannele! <3

   Poista
 2. Itsekin olen pitkään pyöritellyt nimenmuutosta ja taas se alkoi houkutella ihan uudeöla tavalla kun luki tän sun postauksen. Tykkään sanaleikeistä niminä, tosi hyvä valinta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos yhtään epäilyttää entinen nimi ja on keksinyt sen tilalle uuden sekä paremman niin hyvähän se on oikeasti vaihtaa! Siinä pitkään mietin, että mitenkäs kun joka paikassa on tämä vanha nimi mainittuna, mutta en antanut sen lopulta estää. Oli myös hyvä kuulla kaikki lukijoiden ehdotukset, että on 100% nimestä ja moni juurikin nuista ehdotuksista oli tosi kivoja vaan pohdinnan kautta tämä Mellakka oli eniten mieleen kaikilla osa-alueilla. :) Tsemppiä sinulle nimen keksimiseen ja kiitos! :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ihanaa kun tämä on saanut niin positiivisen vastaanoton ja herätti kommentointia varsinkin Facebookin puolella! :) Te tunnette minut tarpeeksi hyvin ollaksenne samaa mieltä nimen muutoksesta. <3

   Poista
 4. Oi, vähänkö mahtava tää uusi nimi! Sopii kyllä tosi hyvin : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwws kiva kuulla, että sinäkin oot sitä mieltä! Hihi! <3 ^_^

   Poista
 5. Tosi hyvä nimi, erottuu hyvin joukosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja! :) Onneksi löysin sopivan kun se yksi aiempi ehdottomani ei sitten napannut samankaltaisuuden vuoksi toisessa blogissa. :)

   Poista
 6. Ihana nimi, komppaan myös edellisiä, erottuu hyvin :) Listasta pisti silmään myös persilaisia ja kissarajauksia, joka oli mun mielestä erittäin hyvä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Haha kenties sinun ehdottama tuo mainitsemasi, en ulkoa nyt muista kenen? :D

   Poista
 7. Ihan mahtava nimi, sopii todella hyvin!!! :) Uusi banneri on myös kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia kivoista kehuista! Lämmittää mieltä tämmöset kommentit! Hyvää viikonloppua! <3

   Poista
 8. Todellakin erittäin passeli nimi, sopii sun blogille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia! Muutos oli enemmän kuin tervetullut. :)

   Poista