Geometrinen kissatatuointi | Inkfinite Art

23.2.2016
Hei! Suuri iloni on paljastaa uusin tatuointi, joka tekee kunniaa Misulle. Vanhus on ensimmäinen kissani joka viettää nykyään eläkepäiviä vanhempien luona. Viime kesänä otin realistisen tatuoinnin persialaisista veljeksistä Simbasta sekä Felixistä ja niiden paikka on vasemmassa olkapäässäni. Varasin suoraan uuden ajan, jonka sain tälle helmikuulle. Tällä kertaa olin suunnitellut geometrista versiota mikä on toteutettu Misun kuvan pohjalta oikeaan käteen. Voitte käydä vilkaisemassa alkuperäisen Facebook -sivuiltani täältä.

Mielessäni olin pyöritellyt aika monenlaista yksinkertaisesta vaikeampaan ja halusin kissalle vihreät jalokivisilmät. Kuten edellisessä tatuoinnissa, niin tässäkin oli ainoastaan värikäs yksityiskohta. Annoin kuitenkin artistille vapaat kädet ja tulos oli parempi kuin olin itse ajatellut! Tatuoinnin tekemisessä kesti kaksi tuntia ja en tuntenut paljon kipua, koska minulla on korkea kipukynnys. En ole vielä uutta aikaa varannut, vaikka pyöriteltiin Laten kanssa mielessä paria ideaa. :)

Inkfinite Art, Oulu / Lauri Artto
Kommentteja?

18 kommenttia :

 1. Ei voi olla totta! Oon nimittäin vastaavanlaista geometristä kissanpäätä miettinyt itselle ekana tatuointina juuri tuohon samaan paikkaanki.
  Noi silmät näyttää super hyvältä ja muutenkin makee kokonaisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana sattuma! :D Tämä on just sopivan siro paikka ja vähän piilossa oleva tämmöselle geometriselle tatuoinnille! Nimittäin minun kaverikin on miettiny samaan paikkaan, mutta koiran geometrista päätä. :D Siinä tapauksessa varoitan myös, että nämä geometriset viivat saattavat varsinkin ensikertalaiselle tuntua siltä, että viilletään veitsellä ihoa auki kun siinä pitää keskittyä vetämään suoria viivoja. Se ei ole laisinkaan sama tunne kuin realistista tatuointia tehdessä ja sillon se oli ikäänkuin "rapsutusta". Toki tämmösessä ei sitten kestäkkään niin kauaa tehdessä kun on niin yksinkertainen. :D Kiitoksia! <3 Ootko varannu jo oman ajan vai mietit vielä millon? :)

   Poista
  2. Mä oon myös miettinyt jotain poron/kauriin päätä :) En tosiaan oo vielä varannut aikaa eli pitkässä puussa vielä tämä asia. Olipa kiva tietää tuo tuntokokemus suorista viivoista :)

   Poista
  3. Hahaha! Sori ei ollu ainakaan tarkoitus pelotella. :D Kyllä sen kestää! Kipu on vain väliaikaista. :D Ilmottele kun olet menossa tatskattavaksi olis kiva nähä lopputulos. :)

   Poista
 2. Kaikki kissatatuointisi ovat aivan ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja teema pysyy jatkossakin samana! :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Awww kiitos Krissu kiva kun tykkäät! :3

   Poista
 4. Tosi kiva tuo uus täppi! :)<3 Ihanalla tavalla erinlainen kun yleensä muotokuvat on :) Tai tiiäthän mitä meinaan :p Oon niin huono selittää XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän mitä tarkoitat! Minustakin kiva toteuttaa tällä tavalla eli vähän eri tyyleillä ja yksityiskohtiin panostaminen värillisenä. :) Kiitos Mima! <3

   Poista
 5. Tosi hyvää jälkeä, näyttää ihanalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuota ainakaan krapuloissaan tatuoija tekisi. XD Kiitti Inka kommentista! :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Hihi kiitoksia! Oli jännä ottaa näitä kuvia kun halusin kummankin tatuoinnin näkyvän mahdollisimman luonnollisesti. :D

   Poista
 7. Aivan supersöpö tatska kertakaikkiaan!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Hyvin on alkanut parantumaan ja tulee ihasteltua joka tunti. :D

   Poista