Saborin vierailu | Vierashuoneen löytöeläimet


Sabor löysi kodin!

Moikka! Aikaisemmassa postauksessa kyselin arvauksia liittyen Saborin sukupuoleen ja lukijat olivat täysin oikeassa. :) Tämä oranssi vierailija on uros, vaikka arvailin äänen perusteella naaraaksi. Tarkistin itse hännän alta, kun Sabor komeasti venytteli sängyn alla. Vierashuone jakoi muutaman kuvan täältä sijaiskodista omilla sivuillaan ja pari kyselyä oli tullut kissasta. Iso koko sekä värikkään oranssi turkki ihastuttaa varmasti monia kissaihmisiä. Meillä vieraili jo mahdollinen uusi omistaja ja "Seppo" on pian muuttamassa loppuelämän kotiin. Halusin kuitenkin tuttuun tapaan jakaa Saboristakin videomateriaalia, vaikka en monta postausta kerinnyt tekemään. Lyhyen vierailunsa aikana hoidokki muuttui äksystä kissasta kiltiksi hurmuriksi. Yli viikossa se teki huimia muutoksia, koska herkkuja syödessä antoi heti silittää! Luottamusharjoitukset jatkuvat ohjeiden mukaan uudessa päämäärässä ja Saborista tulee varmasti hellä jättiläinen.


Rapsutuksia Saborille?

6 kommenttia :

 1. Tulee aina niin hyvä fiilis tänne ruudun toisellekkin puolelle, kun kuulee että kisut löytää loppuelämänsä kodin. :') Tosi ihana video, rapsutuksia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja Sabor löysi tosi nopeasti, vaikka luulin et saan pidettyä sen pidempään! :D Kiva kommentti kiitos! :) <3

   Poista
 2. Söpö kisu rapsutuksia ja hyvä että koti löytyi näinki pian

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiva et sai kyselyitä ja hyvään kotiin pääsee! :)

   Poista
 3. Ihana on video ja kissa on upea. Noin luottavaisena jo kulkee :) e-k

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin silloin tällöin innostuu ja tänään se leikki ensimmäistä kertaa kissatunnelin roikkuvalla lelulla! Upeita edistysaskelia ollaan käyty. :)

   Poista