Lush "Tutti Fruity" | Arvonnan voittaja

Sähköposti alkaa something...@live.fi
Helou! Helmikuun hedelmäisen paketin voittaja on arvottu päivällä random.orgin kautta. Arpakone ilmoitti numero 1, joten ensimmäinen kommentoija oli onnekkain. Kiva nähdä suurta kiinnostusta kuukausittaisia yllätyksiä kohtaan ja tässä kuussa tulossa myös jotain blogiin! Minulla on jo pieni idea siitä mitä ajattelin arpoa seuraavaksi, mutta mietin vielä kokonaisuutta. Mangnificent saippua ja Happy Hippy suihkugeeli pääsee pian postin kautta uudelle omistajalle, joka ilmoitti kommenteissa ettei ole kokeillut Lushin tuotteita aikaisemmin. Saattaa siis yllättyä iloisesti näistä virkistävistä tuoksuista ja värikkäästä lahjapaketista! :) Palataan taas asiaan muiden postauksien tai arvontojen merkeissä ja hyvää kuukauden alkua!

Onnittelut voittajalle!
Otan sinuun yhteyttä sähköpostitse.

10 kommenttia :

 1. Ihana yllätys! :) Kiva päästä kokeilemaan Lushin tuotteita, joista on lähes jokaisessa kauneusblogissa sivuutettu ainakin jollain tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea! :) Noniin sitten pääsee itsekkin testaamaan, että onko hypetyksen arvoisia tuotteita. :D Laitoinkin sinulle juuri sähköpostia! Toivottavasti tuli oikeaan osoitteeseen!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Lush on ja ei voi tilata vielä uusia juttuja kun on vanhojakin käyttämättä! :D

   Poista
 3. Onnea voittajalle : )

  Lushin tuotteet on kyllä huippuja, itsekin oon nyt tässä tän vuoden aikana ekat tuotteet sieltä ostanut ja rakastuin heti : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih ihanaa et oot sinäkin innostunut kokeilemaan! :) Itelläki himottais kokeilla uusia juttuja, mutta pitää ensin käyttää vanhat. :D Kiitti!

   Poista