PrimaCatin tuotepaketti | #deluxeprimacat #fiksuvaihto


Hei! "Onnittelut! Teidät on valittu Fiksu Vaihto -testiryhmään. Tervetuloa mukaan!" viesti ilmaantui sähköpostiini tällä viikolla. Parin päivän sisään tuli tekstiviesti, että paketti olisi noudettavissa lähimmästä postista. Osallistuin siis kampanjaan, jossa PrimaCat lähetti 300 kissataloudelle kahden viikon ruoat ja ainoa kriteeri taisi olla se, että kokemuksia kerrotaan sosiaalisessa mediassa. Oltiin yksi niistä onnekkaista ja kissaryhmät alkoi pian täyttyä näistä tuotepakettien kuvista. :)


Paketissa tuli mukana esitteitä, että miten kissa kannattaa totuttaa PrimaCatin Deluxe -tuotteisiin. Esitteissä on myös hyvin perusteltu se miksi omistajan pitäisi pyrkiä löytämään kissalle mahdollisimman lihaisaa ruokaa, jossa on eläinperäistä proteiinia ja rasvaa sekä muuta elintärkeää. Monissa kissanomistajille myytävissä tuotteissa kun saattaa olla viljaa, sokeria ja lisäaineita mitä kissa ei tarvitse. PrimaCatin ruokaa on onneksi helppo hankkia, koska se taitaa olla ainut laadukas vaihtoehto mitä tavallisten markettien hyllyltä saa. Muita hyviä merkkejä olen löytänyt lähinnä eläinliikkeistä tai verkkokaupoista. Kissani ovat puoliksi raakaruokinnalla, joten lihahyllyltäkin tulee kokeiltua kaikenlaista!

Sizzling salmon & charming chicken
Kuivaruokapusseja tuli yhteensä neljä isoa pakkausta ja kaikki on meidän taloudessa tuttuja. Vaihtoehtomakuina löytyy lohi, kana ja kalkkuna. Nämä täysravinnot sisältävät vitamiineja, omega-3 ja 6 -rasvahappoja sekä kuituja. Pääraaka-aineena on tietenkin liha, jota tuotteissa on jopa 50 %. Kaikki ovat lisäksi vehnättömiä eikä niissä ole lisättyä sokeria.

Sizzling Salmon on suunniteltu erityisesti herkkävatsaisille kissoille. Pussi sisältää lohen lisäksi korkealaatuista kananlihaa. 

Charming Chicken on erityisesti steriloiduille kissoille. Sisältää kanaa sekä kananmaksaa pääraaka-aineena. Siinä on hieman tavanomaista alhaisempi rasvapitoisuus, jotta kissan linjat säilyisi.

Chunky chicken & turkey delight
Chunky Chicken on tavallinen lihaisa täysravinto aikuisille kissoille. Nimensä mukaisesti sisältää kanaa.

Turkey Delight on kevyt vaihtoehto, joka on suunniteltu kissojen painonhallintaan. Pääraaka-aineena toimii kalkkunan lisäksi kananliha. Runsaampi määrä proteiinia pitää kissan kylläisenä, mutta siinä on rasvapitoisuus tavallista alhaisempi. 

Charming chicken with rich rabbit, tasty tuna with classy chicken & bold beef with savory surimi
Charming chicken with rich rabbit & chunky chicken with tuna and liver
Annosaterioita ovat kaikki ilmeisesti pateen muodossa tarjoiltu ja easy peel -avausmekanismi. Näihin on sanottu olevan yksinkertainen resepti: reilusti lihaa tai kalaa sekä vettä. Siten kissa saa yhdestä annoksesta runsaasti proteiinia, hyviä rasvoja sekä tarvitsemansa nesteytyksen. Ainesosien on kuvailtu olevan niin laadukkaita, että kelpaisivat ihmisravinnoksi. Kaikki raaka-aineet ovat 100 % luonnollisia, ilman viljoja, sokeria tai keinotekoisia maku- tai väriaineita. Annosateriat on täydennysravintoa, joten ne tarvitsevat kaveriksi täysravintoa.

Teasing tuna, classy chicken, tender tuna & chic chicken
Annospussipakkauksia tuli yhteensä neljää eri makua ja kaikki paketit sisältävät neljä pientä märkäruokaa. Pussien pääraaka-aineena on aito tonnikala ja kanafilee. Lihapitoisuus hyppelee jopa 75 %. Lihan tai kalan lisäksi mukana on pieni ripaus riisiä sekä kissan tarvitsemaa vettä. Kaikki on tietenkin 100 % luonnollista, ilman vehnää, sokeria ja lisäaineita. Annospussit on täydennysravintoa, joten tarvitsevat mukaan myös täysravintoa.


Felix ja Simba keskittyivät olennaiseen ja tunkeutuivat PrimaCat salkkuun kun se oli tyhjennetty herkuista. Meille tämä kissanruokamerkki on hyvinkin tuttu kuivaruoan, märkäruoan ja pateen muodossa. Felix on kaikkiruokainen, joten sille on maistunut melkein kaikki antamani mutkattomasti, mutta Simba on se talouden nirsoilija. Aloitan mielenkiinnolla ruokien tarjoilun ja katsotaan mitä veljekset on parissa viikossa olleet mieltä kaikista tuotteista!

Onko PrimaCat tuttu?

8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pojat oli mielissään, mutta en tiedä olivatko enemmän innoissaan tyhjästä laatikosta vai sen sisällöstä. :D

   Poista
 2. Onnea pojille kun pääsivät mukkaa testiryhmää :) Varmaan mielenkiintoista testata vähän uusia juttuja, vaikka osa olikin sulle jo entuudesta tuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tässä on vissiin periaatteessa kaikki maut mitä PrimaCatin valikoimassa on, joten pääsee testaa nekin mitä ei oo välttämättä kokeillu. :) Tosi kiva yllätys oli päästä mukaan! :)

   Poista
 3. Oi! Mahtava ja ihana ylläri! :D
  Kyllä primacat on tuttu, jokusen kerran tullut ostettua marketista lihaisia pussiruokia, kun ei ole päässyt mustiin ja mirriin. Meillä Purnauskiksessa on kans primacatin ruokia ja leluja. ^_^

  ~ Frillycakes ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Niin itelläki tulee usein ostettua PrimaCatin muroja ja Felixille uppoaa myös märkäruuat. Nyt olen Simbaa totutellut niihin ja on ainakin maistanut kaikkea joten oletettavasti menee hyvin! :) Kiitti kommemtista! <3

   Poista
 4. Meilläkin syödään PrimaCatia jonkun verran aina, sitä tulee ostettua aina jos tekee kissanruokaostokset ruokakaupassa : ) Raksuja etenkin, märkäruuista Maisa ei niin suuresti tykkää.

  Btw ärsyttää kun yrittää koko ajan syöttää kisulle laadukkaampaa ruokaa mutta tuon nirsoilijan ikuinen lemppari vain on Latz :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PrimaCat kertoi esitteessään, että kissa jää koukkuun niihin huonoihin ainesosiin mitä laaduttomimmissa kissanruuissa on. Kuten ihminenkin kaipaa aina kaikkea ruokaa mikä ei ole terveellistä itselle. :D Onneksi laadukkaan ruoan tarjoaminen on alkanut hyvin Simballa kun sitä sekoittaa kastikeruokaan. :)

   Poista