Äitienpäivätaulut | Mummi & Äiti


Moi! Tänä vuonna en ollut viettämässä äitienpäivää tutussa seurassa, mutta muistin kuitenkin mummia ja äitiä jo edellisenä viikonloppuna. Paketoin heille kummallekkin lahjat valmiiksi ja sain kiitokset aamulla tekstiviestin kautta. "Olen mummi. Mikä on sinun supervoimasi?" koristaa valkoisia kehyksiä hempeän vaaleanpunaisella pohjalla. Mummi kirjoitti minulle aamulla: "Kehystä mukaellen, supervoimani on elämä. Siihen liittyen ennen kaikkea te läheiset ja lähimmät. :) Entä sinun supervoimasi? Aurinkoisin aamuterveisin rakkaudella, mummi." Vastasin takaisin hetken mietinnän jälkeen, että supervoimani saattaisi olla lähimmäisten yllättäminen!

Äitille hankin taulun tummanharmaalla pohjalla ja yhtä hauskalla tarinalla "Äidin säännöt. Nautitaan elämästä, lähetetään lentosuukkoja, nauretaan paljon, hemmotellaan, halataan usein, kerrotaan tarinoita, herkutellaan, rakastetaan toisiamme". Tämä pätee hyvin meidän mottoon. Äiti on se paras ystävä jonka kanssa juhlitaan, iloitaan, matkustellaan paikoissa, juorutaan ja kokeillaan uusia reseptejä. :) Äiti laittoi kiitokset lahjasta ja kuvan minulle mummista kun oli siellä kyläilemässä! 

Minä vietin tätä juhlapäivää järjestämällä kissoille kunnon herkkuaterian. Kaikki saivat tuoretta kalaa paloiteltuna kuppeihin. Onnellinen mussutus täytti koko talon ja siitä kissamamma iloitsi tämän päivän. :)

Hyvää äitienpäivää!

6 kommenttia :

 1. Tosi kiva idea oli tehdä hienot taulut :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tehnyt! Tilasin olikohan Katin Tavarat niminen sivu. :) Olisihan nuo toki voinut itsekkin tehdä. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos niin minustakin ihan kiva lahja! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti ja tää on niin toteutettavissa itsekkin! :)

   Poista