Bernardin vappu | Raahen Löytöeläinkoti


Bernard sai kodin!

Hei! Bernardista jälleen kuulumisia aurinkoisen vapun jäljiltä. :) Siitä on mukava päivitellä arjen tapahtumia aktiivisemmin. Vapun tosiaan vietin vanhempien luona omien ja Vierashuoneen sijaiskotikissojen kanssa. Beni jäi Ouluun miehen seuraksi, sillä Tuomolla oli muutenkin suunnitelmia kaupungissa. Mietin paljon sitä, että mahtaako Raahen kissa ottaa nyt takapakkia, koska joutuu olemaan viikonlopun ilman muita kavereita. Sain raportteja välillä ja oli lähinnä viihtynyt omissa oloissaan. Pitää kuitenkin ajatella sillä tavalla, että muut sijaiskotikissat ovat lähdössä pian uuteen kotiin. Palatessamme takaisin täällä alkoi melkoinen kuulustelu: "Missä te ootte ollu?!". Beni on oma itsensä ja leikkinyt sekä nukkunut tutussa seurassa. Se on jopa paljon enemmän esillä nyt kuin ikinä. Tassuttelee talossa muina poikina!

Lähiaikoina pääsin jopa silittämään selästä, kun Bernard hyppäsi kissojen pöydälle syömään ruokakupin jämiä. Siinä se ei arastellut, mutta lähti ruoan loppuessa. Aamulla sain myös todistaa sellaista tilannetta, kun Tuomo nukkui sängyssä... niin Beni makoili siinä reunalla. :)

Toki Bernard on erityisen arka katsekontaktin takia ja sitä pääsee lähemmäksi kun ei katso. Se on yleinen neuvo muutenkin vieraita kissoja kohtaan ettei suoraan tuijota ja mieluummin siristelee silmiään. Oranssi poika ei vaan tunnu meille tuntemattomalta, vaan on jo omalla tavallaan osa perhettä. Vaikea olla katsomatta sitä kuin omaa ja lässyttää samalla! Toki tälläiseen sen on totuttava jossain vaiheessa, että saa hyvän kodin! Bernard tarvitsee vain sitä aikaa ja luottamusta jolloin siitä tulee täysin rento kissa ihmisten seurassa.

Bernardille rohkeutta?

2 kommenttia :