Juhannus | 2016


Moikka! Perinteiseen tapaan vietettiin Tuomon kanssa juhannus mökillä. Käsite kaupunkijuhannus ei ole meille ainakaan vielä tuttu. Mieli lepää ja pitopalvelu toimii, kun miehen vanhemmat ruokki meidät hyvin grillieväillä. Menossa mukana oli myös Tuomon sisko ja sen poikaystävä. Vietettiin ilta ongella ja käytiin yötä vasten myös appiukon kanssa uistelemassa. Kaikki sai ahvenia ja mukaan tarttui järveltä kuha! Saunassakin tuli käytyä, että saa seuraavana aamuna kivat juhannusletit. :)


Grillissä oli tarjolla foliovuokia täynnä lohta, perunoita ja lisukkeita. Ehdottoman herkullinen kombo on myös kesäkurpitsa ja halloumijuusto samaan aikaan. Jälkiruoaksi popsittiin lettuja ja anopin purkittamaa hilloa.

Juhannuksena maisemat oli ihan 5/5! Yötä myöten taivas näytti ensin turkoosilta ja sitten kultaisen oranssilta sekä jossain vaiheessa kääntyi violettiin. Kalareissulta olisi saanut mahtavia kuvia, mutta jotkut asiat tyytyy tallentamaan vain omille verkkokalvoille! Toivottavasti kaikki muutkin on viettänyt rauhallista juhannusta ja istuskelleet iltaa luonnon helmassa nauttien.


Hyvää juhannusta!

4 kommenttia :

  1. Upeita kuvia! Täytyykin testata tässä kesän aikana vielä tuollaista foliovuokaan tehtyä grilliruokaa, ei oo ennen tullut mieleenkään! :D Näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aiemmin ovat tehneet folionyytteihin, mutta nyt oli kyllä kätevät annosvuoat, että nyysimpä itsekkin idean kämpille. :D

      Poista