Sijaiskotikissat Meeko ja Lilo | Vierashuoneen löytöeläimet


Saapuneet sijaiskotiin 17.6.2016

Meeko ja Lilo sai kodin yhdessä!

Hei! Pitkästä aikaa meille saapui Vierashuoneelta muutama kissa väliaikaiseen kotiin. Edellisissä sijaiskodeissa oli ilmennyt ongelmia, mutta mutkien kautta kummatkin on nyt täällä. Ystävälläni on tästä samasta kissaperheestä hoidossa muunmuassa emo ja mahdollisia sisaruksia. Saapuessaan Lilo on näistä jo leikattu naaras, mutta Meekosta ei ole sukupuolen kanssa varmuutta. Rohkeampi antaa nimittäin jo kehruun kera silitellä, mutta arempi pysyy vielä käden kantamattomissa. Kummatkin on sopeutuneet erittäin hyvin meidän omien kissojen ja Raahen kissan ryhmään. Kaksi ensimmäistä yötä tulokkaat nukkui henkilökunnan (minä ja Tuomo) kanssa eristyksissä, mutta saivat valvonnan alla tutkia taloa. Nyt viime yönä oli kaikki ovet auki ja hyvin meni!


Meeko on isompi ja tiikerikuviollinen maatiainen. Sen hännän päässä on ihana valkoinen täplä mikä muistuttaa minua pesukarhusta. Kissa sai nimensä Pocahontasin lemmikin mukaan ja onneksi se sopii tytölle tai pojalle. Meeko ei ole kovin säikky, mutta ainoastaan varautunut kontaktissa ihmiseen.

Lilo on väritykseltään harlekiini eli valkoisella pohjalla värikkäitä laikkuja. Kaveriansa hieman pienempi ja olen tottunut tunnistamaan kasvojen kuvioista. Lilon nimi tulee Stitch -elokuvasta, koska se sopii sille äärimmäisen hyvin. Neitokainen alkoi hieromaan tuttavuutta jo parin päivän sisään!


Sopiiko nimet hyvin?

6 kommenttia :

 1. Ihania nuo kissat. Nimet sopivat minusta hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Hehe oli taas kiva miettiä mitä antaa nimeksi Disney hahmoista. :)

   Poista
 2. Onpas kauniita kissoja kaikinpuolin! Toivottavasti Meekokin vielä reipastuu. :)

  Anteeksi mainostus - mutta ajattelin kertoa kun sinulla näitä kissoja on, että mulla on blogissa pienehkö kesäarvonta kissoille ja koirille. Kissapaketissa voi voittaa herkkuja, lelun ja pannan. :)
  http://vauhtikarva.blogspot.fi/2016/06/kesaarvonta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa se siitä! Sain vähän poskipieliä rapsuttaa kun tarjosin kinkkua. :)

   Eipä haittaa yhtään mainostus! Pitää käydä itsekkin tsekkaamassa tarkemmin. :)

   Poista
 3. Ihania! Hyvin osuvat nimet todellakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja Meeko paljastui pojaksi. Kurkin ihan itse. :D

   Poista