Sijaiskotikissa Mindy | Vierashuoneen löytöeläimet


Saapunut sijaiskotiin 10.8.2016.

Emo sai kodin!

Moi! Mindy joutui jokin aika sitten sanomaan heipat kahdelle pennulleen, jotka muuttivat uuteen yhteiseen kotiin. Muutaman illan emo maukui lastensa perään, mutta onneksi se loppui aika nopeasti. Sen jälkeen Mindy alkoi enemmän rentoutumaan ja esitteli meille halunsa leikkiä leluilla. Sulkakeppi sekä erilaiset pallot olivat mieluisia aktiviteetteja. Silittäminenkin alkoi luonnistua ja enemmän esillä olo. :)

Muutama päivä sitten Mindy joutui käymään sterilisaatiossa ja on parannellut itseään. Naaraille tämä toimenpide on aina huomattavasti hankalampi kuin uroksille. Väsymystä ja sulkeutumista on ehkä enemmän havaittavissa. En ole ehkä tällä hetkellä potilaan paras kaveri, koska se yhdistää minut kiinniottamiseen. :D Aika ajoin olen kuitenkin käynyt silittelemässä ja tarjoamassa ruokaa.

Mindya kävi aamulla katsomassa muutama potentiaalinen kotiehdokas. Tilanteen huomioonottaen se halusi nukkumisen ohessa myös leikkiä ja nuuskutella uusia tuttavuuksia. Odottelen yhteydenottoa kiinnostuneilta ja katsotaan milloin pääsen kuuluttamaan hyviä uutisia!

Parantumisia?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti