"Oot mulle se oikee. Tuutko mun vaimoksi?" | Kihlajaiset


Moi! Juhlittiin 23. päivä lokakuuta 8-vuotispäivää Tuomon kanssa. Meidän merkkipäivät menee joka kerta sillä tavalla, että käydään syömässä Amarillossa. Ehdotin kuitenkin, että mentäisiin tällä kertaa O'Learysiin, koska sen uudistunut lista houkutteli enemmän. Itse tilasin Fish 'n chips ja mies otti Oumph hampurilaisaterian. Kummatkin tykättiin tosi paljon omista valinnoista ja vaihdettiin keskenämme dippejä ja juteltiin vaan ihan tavallisista asioista kuten tulevasta muutosta.

Kainuussa kun oltiin viikonloppua sopivasti viettämässä ajeltiin vanhojen deittailupaikkojen ohi. Ajeltiin sinne "the paikkaan", joka on pieni punainen mökki järven rannassa erään ala-asteen lähettyvillä. Siellä me teininä istuttiin, pidettiin kädestä ja kuunneltiin musiikkia aamusta iltaan. Muistan ikuisesti ja aina miten Tuomo pisti käden siellä ympärille ensimmäistä kertaa.

Tuomo pyysi siinä minua vaimoksi suurien sanojen saattelemana. Vastasin myöntävästi, mutta siinä tunnekuohussa tarjosin jopa väärää kättä. Tilanne tuli siis minulle täysin yllätyksenä, joten seuraavat kymmenen minuuttia olikin pulssin tasaamista. :D 

Sormuksena sain kuvassa näkyvän yltiötimanttisen version... kuin suoraan sadusta! Tilaamme tietenkin aidot sormukset kunhan se on ajankohtaista. Julkistettiin parisuhteen muutos ja niitä olisi tarkoitus juhlia pienimuotoisesti tupaantuliaisten yhteydessä. Aika moni oli tilapäivitykseen kommentoinut "jo oli aikakin!".

8 vuotta on pitkä matka mikä me ollaan kuljettu yhdessä. Joskus saattoi olla pienesti puhetta kihloista, mutta ei me siitä sen kummemmin ikinä sovittu. Kun joku ystävistä joskus kysyi, niin naurettiin vaan takaisin ja pidettiin naimisiinmenoa vitsinä. Tuomo vierasti ajatusta kirkkohäistä ja minä ajattelin etten itsekään tarvitse mitään todistusta meistä pariskuntana, koska tiedän ilmankin...

oot mulle se oikee.

24 kommenttia :

 1. Onneksi olkoon aivan hirmuisenkauheankamalasti! ❤💕💓💖🌞

  VastaaPoista
 2. Ei naimisiinmeno edellytä kirkkohäitä tai hääjuhlien järjestämistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedetään ja sen mukaan suunnitellaankin mieleiset juhlat. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Onhan tuo hieno, mutta ei se virallinen kihlasormus. :D

   Poista
 4. unohtuikin eilen udella tuliko sormusta :D

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon vielä täälläkin hirmuisesti teille! :)<333 ootta söpöjä ja ihku pari <333

  VastaaPoista