Joulu meni jo | Tapaninpäivä


Helou! Viime hetken muistoja vielä parin päivän ajalta, kun talo huokui lämpöä ja jouluruoka tuoksui pihalle asti. Tänään syödään vielä jäljelle jääneitä laatikoita ja juustoista salaattia, mutta huomenna on jo uudet kuviot. Saunominen on myös ollut hyvin herättelevä asia näin juhlapyhien aikaan. Virkistää mieltä ja kehoa! Ennen uutta vuotta ajattelin vielä julkaista aattona saadut lahjat ja siltä osin olisi viimeinen kuukausi taputeltu. Kaupunkiin olisi tarkoitus ajella lähiaikoina katsomaan alennusmyyntejä. Aamulla oli jo pakko selailla suosituimmat nettisivut ja tehdä muutamia tilauksia, koska en millään voinut vastustaa -50% alennuksia. Sanotaan, että tilaukset ovat vaikka myöhäinen joululahja itselleni. :D 


Joulukuusi sai olla rauhassa pari päivää, mutta nyt on alkanut "kasvamaan" vinoon. Mikähän lie syynä. Ehkä kissat ajatelleet, että enää ei tarvitse olla kilttinä. :D Karkkikulho on aaton jälkeen vajonnut tasaisesti eli ylimääräistä suklaata ei jää naposteltavaksi pitkäksi aikaa. Hankin ennen joulukuuta "Merry Christmas" tekstin jonka voi ripustaa periaatteessa mihin vaan. Kätevä koriste myös tuleville vuosille.


Minulla oli ensimmäistä kertaa elämässäni kinkuton joulu, joten ateriani koostui lähinnä salaateista, mummin tekemistä karjalanpiirakoista, porkkalasta, itse tehdyistä kermaperunoista ja bataattilaatikosta. Lohta syödään miehen kanssa edelleen, mutta muuten vuosi on mennyt kasvispainotteisilla tuotteilla. Tammikuussa osallistun taas vegaanihaasteeseen josta tämä innostus alunperin lähti. Voin kuitenkin sanoa, että ähky tulee syö mitä tahansa, jos syö liikaa!


Mitä sinun jouluusi?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti