Ensimmäinen #BETTEBOX | Tammikuu 2017


Moi! Tämän vuoden ensimmäinen viikko hurahti aika nopeasti kunnes tajusin, että en ole tehnyt vielä yhtään postausta. Alennusmyynnistä tilattujen tuotteiden lisäksi pakettiautomaatista paljastui uusin Bette Box (entinen Livbox). Brändi oli kokonaan uudistunut pahvilaatikkoa myöten kuten olettaa saattaa. En ole tilannut yllätysboxeja enää vuoteen, mutta tämän muutoksen myötä innostuin taas kokeilemaan edes sen yhden kerran. Paketista paljastunut kosmetiikka oli hyvin käyttökelpoista ja tällaisten ideahan on, että tilaaja pääsee kokeilemaan jotain uutta sekä jännittävää.


Manna Kadar | poskipuna


Paradise blush nimellä kulkeva heleän kirsikkainen sävy osui ensimmäisenä käteeni. Hetken mietin ajatuksissani, että tuleeko tälle oikeasti käyttöä. Poskipunia en ole uskaltanut aikaisemmin sipaista kasvoihini, mutta toisaalta aina meikatessa mietin, että jotain puuttuu. Ehkä innostun kokeilemaan tätä tuotetta ja ihastun. Poskipunan käyttöä voi soveltaa myös luomiväriksi.

EVO | tyvisuihke


Tyvikohotussuihke ikäänkuin huusi nimeäni paketista! Tämä puuttuu elämästäni ja tätä lättänät hiukseni todennäköisesti tarvitsevat herätäkseen syvästä tylsästä unesta. Suihke on lisäksi miellyttävän tuoksuinen ja sitä lisätään lähinnä pyyhekuiviin hiuksiin, että tarvittava noste ja ryhti palautuisi suortuviin. Pidän myös tuotteen yksinkertaisesta ulkonäöstä.

TRESEMMÈ | muotovaahto


Muotovaahdon saaminen ei ollut ihan suosikkejani Bette Boxista. Olen antanut vaahtotuotteille aikaisemminkin mahdollisuuksia, mutta jotenkin ne jää aina käyttämättä. Tuote kuitenkin lupaa maksimaalista tuuheutta kun sitä käyttää pyyhekuiviin hiuksiin ja viimeistelee hiustenkuivaimella. Saattaa olla, että kokeilen tai saattaa olla, että jää kaappiin pyörimään.

Maybelline | ripsiväri


Ripsivärillä ei voisi olla pitempää nimeä kuin Falsies Push Up Drama Angel maskara. Ehkä nimen mukaisesti se lupaa minulle yhtä pitkät ripset. Harjakset olivat täysin uudenlaiset mitä en ole aikaisemmin nähnytkään. Ulkonäkö näyttää hyvin silmää mukailevalta ja aion kokeilla tätä ihan muutaman päivän sisään. 

Lumene | kosteusvoidegeeli


Kosteusvoidegeeli sisältää puhdasta, happipitoista pohjoista lähdevettä sekä tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Lupaa jättää ihon raikkaaksi, mattapintaiseksi ja kosteutetuksi. Rasvoittuvalle ja sekaiholle. Tällaista kokeilutuotetta en tiennyt edes tarvitsevani, mutta se pääsee ehdottomasti testiin. Olen kaivannut jotain muutoksia meikkirutiiniin ja uusi pohjavoide voi tuoda jo uudenlaisen ilmeen lopputulokseen.


Tilasitko Bette Boxin?

12 kommenttia :

 1. Kyllähän se mulle tuli ja olin positiivisesti yllättynyt tästä kivasta uudistuksesta :) ihana, raikas ulkoasu ja tosi hyvä sisältö, toivottavasti tulee samanlaisia Bettejä jatkossakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla ilmeisesti on kaikille sitten käyttöä! Ihan hyvä boxi siis ollut. :) Ja uudistus ei ollut ollenkaan pahasta kyllä. Tykkäsin. :) Vuotta en ehkä tilaa, mutta jospa sitä sillon tällön kehtais. :D

   Poista
 2. Kyllä se mulle tulee edelleenki jatkuvana tilauksena melkein alusta asti tullu livbox ja ei osais olla ilman hintakin ku sen 13,90

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvä, että vanhoilla tilaajilla pysyy se hinta samana eikä kallistu. :)

   Poista
  2. Niinpä ja sitten kun välissä saa extraa pitkäaikastilaajana

   Poista
 3. Itelläki kaikki menee testiin paitsi toi evo-suihke, koska se oli vuotanut kuiviin mun paketin sisälle. No jospa saisin siitä jonkin hyvityksen ! :)

  VastaaPoista
 4. Olalalaaa, en ollut nähnytkään tuota harjaa, kun ei raaskinu avata omaa vielä ettei kuivu. Raportoi ihmeessä sitten oliko hyvä :))) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Minäpäs testailen lähiaikoina kuten voidettakin. :)

   Poista
 5. Hauskoja kuvia! Olethan huomannut, että meillä on käynnissä kuvakisa, johon kuvasi sopisi oikein hyvin. Kurkkaa lisää: http://bettebeauty.fi/ Ja kaikki seuraajat äänestämään. ;)

  -Sofia / Bette Box

  VastaaPoista