Goodie bagit ja ostokset | Vegemessut 2017


Moi! Vegemessujen goodie bagit, arpajaispalkinto ja ostokset olisi nyt esittelyn aiheena. Aulassa saatiin äitin kanssa Vegemessu kangaskassit sadan ensimmäisten joukossa. Apetit osastolla minua odotteli kylmäkassi missä oli kolme uutuustuotetta. Alpron edustaja ojensi myös paketin mikä sisälsi kookospohjaisen juoman. Pulled oats tiskiltä sai ostaa nyhtökauraa ja Eat Real tarjosi edullisella hinnalla eri makuisia sipsejä myös maistiaiseksi. Paikan päältä löytyi Vegekauppa ja sieltä lähti mukaan ainekset seitanin tekoon. Yläkerrassa myytiin arpoja 3 euron hintaan ja osallistuin parilla arvalla joista voitti satunnaisia juttuja. Äiti ei tarvinnut goodie bagista kaikkia ruokia, joten kotiin vietäväksi minulla on useampi sama tuote. :)


Vegemessut goodie bag sisälsi: Jokaiselle - tikka masala riisillä, Vegan hero - suklaapatukka, Planti - sipuliruokakerma sekä mansikkajugurtti ja Jalotofu kylmäsavu. Kassissa oli myös esitelehtisiä.


Apetit oli käynnistänyt ennen Vegemessuja hauskan kampanjan nimeltä vegeblogihaaste ja siihen valittiin muistaakseni 20 osallistujaa. En tiedä mitä varsinainen haaste pitää sisällään (minua ei valittu), mutta kirjoittaessani blogini tiedot sain ilmoituksen, että Apetit osastolla minua odottaa goodiebag. Kokeiluun lähtee siis kasvisjauhispyörykät ja pihvit.


Arpajaisissa onni suosi ilmeisesti jokaista osallistujaa, koska sain suklaisia gojimarjoja ja ison foodin kangaskassin. Minua edeltänyt arvan ostaja voitti ihanan Lushin paketin ja katsoin sitä haltioissani. :D En viitsinyt ostaa enempää arpoja, koska varmasti muutkin halusivat kokeilla onneansa.


Vegekaupassa oli myynnissä ainekset sen seitanin tekoon ja tuumasin, että on ihan pakko kokeilla. Hyllyiltä löytyi myös muitakin juttuja kuten suklaita, strösseleitä, kermavaahtopurkkeja ja ainekset jopa vegaaniseen munakkaaseen. :)


Jokaiselta pöydältä löytyi kasapäin esitelehtisiä ja ohjeita jonkun ruoan toteuttamiseen. Oli myös turkistarhauksen vastaisia vihkosia sekä tarroja. Näitä mielelläni tänä iltana luen vielä tarkemmin läpi ja nappaan parhaat ideat sekä siinä sivussa opin varmasti jotain uutta! 


Kaiken kaikkiaan ei ollut mikään turha reissu ja tunnelmia pääset lukemaan vielä edellisestä postauksesta! Ensi vuonna on varmasti taas johonkin aikaan nämä Vegemessut ja jos yhtään on mahdollisuus lähteä sinne, niin ehdottomasti kannattaa! Minulla ei ole aiempaa kokemusta minkäänlaisista ruokamessuista ja onhan se virkistävää nähdä, kokea ja maistaa jotain uutta. :)

Oliko tuttuja kasvisruokia?

4 kommenttia :

  1. Mielettömästi kivoja tuotteita! Olen katsellut kaupassa kaikkia vegeuutuuksia, lähinnä Härkistä on tullut tehtyä. Nyhtis on koko ajan loppu eikä sitä tahdo olla missään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Apetitit pyörykät on ainakin nyt testattu ja ne oli hyviä. :) Joo Härkistä tullu tehtyä itelläki kyllästymiseen asti... siitä on vissii tullu jotain uusia makujakin. Se kyllä on harmillista ku nyhtistä ei löydä niin helposti. :/ Toivottavasti joku kerta pääset testaamaan! Nyhtispizza on loistava. :)

      Poista