Jeffree Star & Cover FX | korostuspuuteri ja peitevoide


Moikka! Joulun jälkeen tein tilauksen Beautylish nimiseen verkkokauppaan josta klikkasin ostoskoriin kauan himoitsemani tuotteet. Mitään halpoja ei tämän tasoiset merkit ole, mutta hyvin riittoisia. Peitevoidetta testasin jo kädelle ja sitä riittää hyvin pieni määrä peittämään ison alueen. Korostuspuuteri on puolestaan melkein pääni kokoinen, joten käytän tätä varmaan loppuelämäni.

Cover FX on erikoistunut tuotteisiin mitkä näyttävät ja tuntuvat hyvältä ihossa. Peittävyys on myös luvattu olevan huippuluokkaa ja monet mm. aknesta kärsivät ihmiset suosivat tämän merkin peitevoiteita. Sävyjä löytyy yli 40 ja virallisilta sivuilta saa myös apua oman sävyn löytämiseen. Itselleni etsin vaaleimman version, koska aion käyttää peitevoidetta lähinnä tummiin silmänalusiin. 

Cover FX on vegaani ja cruelty-free (*).


Jeffree Starin meikkilinjaan tutustuin Youtuben kautta ja highlighter on ihka ensimmäinen hankintani. Se oli yksinkertaisesti pakko saada. Huulilakkoja kokeilisin mielelläni tulevaisuudessa. Kyseinen artisti herättää varmasti paljon mielipiteitä netissä, mutta hänen käytöstään en sen enempää kommentoi. Kukaan meistä ei ole täydellinen, mutta tämä korostuspuuteri on ainakin tosi lähellä sitä! Sävy Ice Cold tulee sokaisemaan jokaisen vastaantulijan kunhan vauhtiin pääsen. 

Jeffree Starin meikkilinja on ainakin osittain vegaani ja cruelty-free. (*
Korostuspuuterit, huulilakat ja luomiväripaletti tietojeni mukaan.


Viime vuosi meni opetellessa kasvisruoan kanssa, vaikka edelleen miehen kanssa ei ihan täysin vegetaristeja tai vegaaneja olla. Tärkeintä on edetä elämänmuutoksissa siten, että ei pakota itseään liikaa tiettyyn kategoriaan. Isot ja pienetkin asiat ovat merkittäviä, jos siitä tulee itselle hyvä mieli. Tänä vuonna aion ottaa enemmän selvää käyttämistäni meikeistä ja miten voisin tehdä parempia valintoja. Haluan tukea brändejä mitkä eivät testaa eläimillä ja ovat vegaanisia. Samaan aikaan en kuitenkaan aio heittää mitään menemään minkä olen ostanut tai saanut lahjaksi, koska se teko ei palvele ketään. Minulta on aikasemmin toivottu kirjoitusta vegaanisista meikeistä, mutta olen aika alkutekijöissä vielä sen asian kanssa. Haluan kuitenkin kirjoitella ja tehdä mahdollisesti videon, kun aika on oikea. :)

Mihin kiinnität huomiota 
meikkejä ostaessa?

6 kommenttia :

 1. Mun täytyy todeta että ite en koske JSC-meikkeihin pitkällä tikullakaan, tyyppi on vaan niin kuvottava enkä haluu tukea sitä (fanitin sitä kyllä myspace-aikaan, mutta silloin olinkin ihan tietämätön). :s Se miten se kohtelee omia asiakkaitaan, muita youtubettajia ja toisia meikkibrändejä on jotain ihan käsittämätöntä, puhumattakaan niistä sen rasistisista letkautuksista.. Sori oli pakko avautua, kuten totesitkin niin tyyppi voi herättää voimakkaita tunteita. :D Onhan JSC:lla ihan hienojakin tuotteita, mutta aika monelle niistä löytyy myös dupeja, joita tuen mieluummin.

  Positiivisena kommenttina pitää hehkuttaa, että mäkin saan kohta uusia meikkijuttuja, kun kaveri lähtee jenkkeihin ja käy siellä Sephorassa, jonne pitää tietty laittaa oma kauppalista mukaan. Pitää vaan keksiä että mitähän kaikkea voisin haluta, oon jo aika monta kertaa muuttanu mieleni kun on niin paljon kaikkea mitä haluisin ja ei se nyt koko kauppaa voi mukanaan tuoda. Help me! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen tilausta tein ihan mielenkiinnosta taustatutkimusta JSC meikeistä ja siinä samalla sitten tuli muitakin uutisia vastaan kuten KatVonD videojupakka. Sitten ollut myös muita juttuja, mutta en nähnyt mitään niin raskauttavaa, että se olisi vaikuttanut valintoihini. Meillä kaikilla on kaapissa luurankoja ja se on vain ajan kysymys miten osaa piilottaa ne ettei niitä pureta sosiaalisessa mediassa. Jonkinlainen lähdekriittisyys pitää myös olla olemassa ja tuomita en voi kun en ole paikan päällä ollut. Jos saisin jostain tietää, että JSC meikit ei olekkaan vegaanisia ja cruelty-free kuin on sanottu, niin se olisi jo syy jättää meikit hyllyyn. Tänään tullu selailtua niitä ihania huulilakkoja ja pari sävyä kyllä kotiutuu kunhan on vähän ylimääräistä. :D

   Oih! Vähänkö ihana tilaisuus! Sephora <3_<3 No nyt mietit tarkkaan ja hartaasti mitä kannattaa ottaa! Koko kauppa tyhjäksi vaan. :D

   Poista
  2. No ei se kyllä ihan omilla youtubevideoillaankaan/twitterissä/instagramissa mun mielestä kovinkaan järkevästi käyttäydy. KVD-draama vaikutti olevan se asia joka katkaisi kamelin selän ja vanhatkin jutut alkoi sit levitä. Tietysti lähdekriittisyys pitää muistaa, mutta mun mielestä varsinainen ongelma ei ole Katin ja J* henkilökohtainen eripura vaan J* ihan tuntemattomiin ihmisiin kohdistuva kiusaaminen ja väkivaltaisuus, josta on selviä todisteita. On tullut nähtyä viime vuoden aikana ties minkälaista tviittiä ja kommenttia (jotka poistaa sitten myöhemmin) jotka kertoo siitä että kyseessä ei edelleenkään ole mikään miellyttävä henkilö. :/ Mutta jokainen tosiaan tekee itse sen lopullisen päätöksen, ja onhan maailmassa vakavampiakin asioita joista huolehtia kuin se mitä meikkimerkin taustalla tapahtuu!

   Mä oon päättäny et ainakin Too Facedin Chocolate Barin haluisin, mut sit en tiiä mitä muuta, ehkä joku toinenkin paletti mutta kun vaihtoehtoja on liikaa. :D Onneks on vielä jonkin aikaa tehdä lopullinen kauppalista!

   Poista
  3. Mä ite tykkään Jeffreen persoonasta sen youtube videoissa. Naureskelen aina. :D Se KatVonD skandaali oli outo, koska toi Jiistä semmosenkin pointin esille, että sen meikit on vegaanisia, mutta se ite ei oo vegaani. Silleen mitä sitten? Pitääkö olla vegaani, että voi tuoda meikkilinjan esille mikä sopii kaikille? :D Aivan turhaa tuommonen pointti. Minun mielestä niin hyvä juttu, että ottanu nuo asiat huomioon ja pitää huolen myös laadusta eikä tuo mitään toisarvoisia tuotteita markkinoille. Mä en valitettavasti Twitterissä oo, mutta olis sekin korkee aika ottaa käyttöön. :D

   Chocolate bar. Mmmm! <3 Jos tarviit jelppii, niin voidaan yhdessä miettiä. :D

   Poista
 2. Rakkautta tuo korostuspuuteri!!!<333333

  VastaaPoista