Tulevaisuuden minä | Kuulumisia


Moikka! Tuntui ihan siltä, että oli aika istahtaa lattialle ja kirjoitella ajatuksia tänne blogiin. Moneen kertaan tekstin tuottaminen on tuonut selkeyttä tilanteeseen eikä ne pyöri vaan omana ajatuskuplana. Blogien aikakausi on aikalailla ollut kuihtumaan päin jo muutaman vuoden, mutta tämä on edelleen minulle tärkeä päiväkirja. Nykyään vuorovaikutus ihmisten välillä on siirtynyt videoiden maailmaan. Ja myönnän, että olen itsekin haaveillut uudesta videokamerasta, että pääsisin toteuttamaan sellaisia videoita kuten olen aina halunnut. 

Viime aikoina olen paljon harjoitellut meikkaamista ja kokeillut erilaisia tyylejä mitkä sopii omiin kasvoihin. Kiinnostus kaunistumiseen on sillä tasolla, että pitäisikö minun lähteä opiskelemaan kosmetologiksi? Ehkä. Toisaalta olen myös erityisen kiinnostunut eläinten oikeuksista ja kissojen tunnetiloista. Kirjakaupassa on ollut paljon mielenkiintoisia teoksia mitkä on hankintalistalla kuten Matka kissan mieleen ja Kissojen maailmanhistoria. Eläintenhoitopuolella pääsisi perehtymään niihin asioihin osittain tarkemmin. Vapaa-aikana intohimona on ollut myös kokkailu ja leipominen. Tänä vuonna olen kiinnittänyt erityisesti huomiota siihen, että en heittäisi yhtään ruokaa roskiin ja kerralla tekisi isoja satseja ruokaa joka riittää moneksi päiväksi. Tuskin pääsisin kuitenkaan kokkipuolta läpi ilman, että joutuisin käsittelemään lihaa. Kasvisruoka kun on ollut se juttu jo yli vuoden. Ylipäätään uuden ammatin opiskelu olisi jo iso askel, sillä valmistuin viimeksi neljä vuotta sitten kun sain media-assistentin paperit. Niitä taitoja olen helposti ylläpitänyt täällä blogissa. :)


En vieläkään osaa myöntää itselleni, että olen kaupunkilaistunut näiden kolmen ja puolen vuoden aikana. Minulla on ollut niin hyvä fiilis Oulusta jo pitkään, vaikka ensimmäisen vuoden aikana olin tosi epävarma muutostani. Ympärilläni on sellainen #squadgoals kasa tyttöjä, että voisin tehdä heistä kaikista morsiusneitoja häihini. Niin, häihinkin tässä ollaan joskus menossa kun kihlauduttiin viime vuonna Tuomon kanssa. Eihän siinä mennyt kuin 8 vuotta, että sain sen kuuluisan kysymyksen kuulla. Maailman pienimmät käsiraudat on vielä hankkimatta, mutta käydään lähiaikoina sormuskaupoilla. Alustavasti ollaan puhuttu, että h-hetki sijoittuisi vuodelle 2018. Hyvin pienimuotoiset kekkerit on kyseessä, joten suunnittelu on hiljalleen lähtenyt käyntiin. Tilanne uppoaa varmaan vasta sillä hetkellä päähäni, kun olen sovittamassa sitä "the" mekkoa pääpäivää varten.


Mitä aiot tehdä tulevaisuudessa?

14 kommenttia :

 1. Mau-ahtavia pohdintoja! Onnea häistä 😊 Olisko kirkkohäät vai maistraatti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi! ^_^ Kiitos! Ja maistraattiin ollaan menossa, koska ei kummatkaan tykätä kirkkohää ajatuksesta. :D

   Poista
 2. Muakin kiinnostaa aina kissojen maailma ja siihen olisi niin huippua päästä omia kissoja enemmänkin tutustumaan.. Ps. Sulla on ihan uskomattoman kauniit silmät! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Olen oppinut pelkästään jo vuoden sisällä paljon asioita mitä en aikaisemmin tiennyt kissoista lukemalla netistä eri lähteitä kissojen tunnetiloista. Tietysti olisi mukava ne kirjaversiotkin saada kokoelmiin, koska niissäkin olisi varmasti kattavasti uutta tietoa. :)

   Poista
  2. Ja kiitos paljon kauniista sanoistasi. <3 ^^

   Poista
 3. Mä oon lukenu ton Helena Telkänrannan Matka kissan mieleen, se oli tosi hyvä! Se tosin on sellanen että sitä ei välttämättä omaan kirjahyllyyn tarvii, se on niin lyhyt ja nopeesti omaksuttavissa, kun siinä ei sinällään mitään kovinkaan monimutkaisia asioita käsitellä (semmosia aika itsestäänselviä suurimmaksi osaksi) 🤓 Sen sijaan pyysin Jyrkiltä synttärilahjaks kissojen (ja koirien) ravitsemusta käsittelevän paksun kirjan, jota pääsen piakkoin hypistelemään. Mähän laitoin just hakemuksen et jospa sitä pääsisin syksyllä opiskeleen kotieläinten ravitsemustiedettä, toivon niin että tärppää! Lisäksi aattelin laittaa keväämmällä hakua menemään estenomiksi, se ois vähän niinku varavaihtoehto mut kuitenkin sellanen ala jota kans mielelläni opiskelisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisit yllättynyt miten moni kissaryhmissä inhimmillistää kissoja liikaa vaikka todellisuudessa asiat ei ole ollenkaan niin kuin ne aluksi voisi kuvitella. :D Noh kirjaa lukematta en tiedä vielä miten paljon itse tiedostan näitä asioita ja mitä uutta oppisin sen lukemalla. Tuo Kissojen maailmanhistoria on kans aika must-have ja sitten se kissojen suuri temppukirja tai joku... pitäisi herätellä taas agilitya eloon. :)

   Hei ihan mahtavalta kuulostaa tuo sun suunnitelma! Kuulostaa niin mielenkiintoiselta mistä voisin itsekkin kyllä innostua. :o Ravitsemustieteestä siis. Mä oon vielä sanotaanko... kolmen tulen välissä etten oo ihan varma mitä haluan. :D

   Poista
  2. En yllättyis, koska osaan kuvitella ja siksi en ookaan niissä ryhmissä kun mun pää ei kestä idiootteja 😡 Puhuin siis lähinnä itestäni ja muista järkevistä kissanomistajista (kuten sä) kun sanoin ettei kyseinen kirja oo välttämätön omassa hyllyssä vaan pelkkä lainaus vois riittää!

   Poista
  3. Hmmmm joo! Voisihan sen toki lainata ja katsoa sitten tarviiks kokoelmiin. Esimerkiks jos siinä on tosi paljon hyödyllistä tietoa niin mielellään ostaisin teoksen ja lainaisin sitä sit kavereille jotka ois kiinnostunu samasta aiheesta. :D

   Poista
 4. Kunpa tietäisin itsekin :D Kolme ammattia ja mikään ei tärppää.
  Aluksi luulin, että leipuri-kondiittori on se ammatti, mitä haluan tehdä työkseni, mutta ikävä kyllä siitä meni maku :( Valmistuin vuonna 2009 ja meni kolme vuotta, ennen kuin seuraavan kerran jotain leivoin.

  Eikä ole oikein semmoista alaa vielä, jota haluaisi opiskella ja yleensä ne hinnat tulee vastaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta huojentavaa kuulla etten oo ainut tän ongelman kanssa. Nimenomaan mietityttää se päätöksen teko, että tekeekö oikeen valinnan opiskelupaikan suhteen kun ei mistään oo niin 100% varma ja nää opiskeluun saatavat tuet on myöskin niin minimaalisia verrattuna nykyiseen tilanteeseen. Sillon kun opiskelin edellistä ammattia, niin asuin vielä kotona. :D Tuo leipurijuttu kuulostaa myös ihan jännältä, mutta voi olla ettei se ookkaa niin odotuksien mukainen. :D

   Poista
 5. Todella hyvin oot osannnut pohtia asioita! :) Ja oi että, ihanaa että ootta jo suunnitellu vähän häitäkin <3 Ja kyllä se The mekko varmasti löytynee kun oot näin hyvissä ajoin liikeellä ;) Tosi kiva kuulla, että oot kaupunkilaistunut ;)<3 Muistan aluksi kun et vielä niin tykännyt näin isosta paikasta. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tykkään nyt kyllä asua täällä, mutta mitä tulee vieläkin suunnistamiseen niin oh god en tiedä paikkoja. :D Jotakin sentään hahmotan. Ja pitää tosiaan alkaa suunnittelemaan niitä häitäkin kunnolla... :> Iso urakka!

   Poista