Blogin ulkoasun muutos | KAYLUXEDESIGN


Moi! Iski helmikuun virtapiikki ja ajattelin, että nyt on pakko uudistaa blogia. Ei mitään pieniä muutoksia, vaan huomattava ero. Kaikki varmasti tietää sen tunteen, kun haluaisi muokata oman sivuston ilmettä, mutta ei välttämättä osaa. Visiot pyörii päässä ja peukalo on keskellä kämmentä. Media-assistentin ajoiltani meillä oli yksi kurssi koodaamista ja siihen se sitten jäi. Niiltä ajoilta poimin kuitenkin perusasiat pääkoppaani ja osaan tehdä muutoksia ohjeiden avulla. 

Etsystä löytyy valmiita blogipohjia ammattilaisten tekeminä, mutta on oltava valmis maksamaan. Onneksi jokaisen budjetille (esim. 5 - 40€) on sopivia vaihtoehtoja. Pyörittelin jo viime vuonna tätä vaihtoehtoa päässäni, että olisiko se uhka vai mahdollisuus. Löysin kuitenkin 5 mielekästä templatea, joista sitten "Chic in the city" oli kaikkein monipuolisin. Asentaminen oli helppo juttu ja valmista pohjaa muokkasin vielä mieleisekseni sekä poistin turhia asioita (pin it button, some-ikoneja ja gadgetteja). Omaa "käsialaani" on uusi banneri joka ei riittänyt pelkkänä tekstinä, vaan jotain värikästä on ulkoasusta löydyttävä. Jonkinlainen esittelyteksti profiilikuvan alle olisi vielä suunnitteilla, mutta muuten kaikki on valmista.


Minulta löytyy myös sähköposti mitä tulen jatkossa käyttämään: mellaeveliina[at]gmail.com. Aikaisempia osoitteita tarkistan myös tasaisin väliajoin, mutta halusin uuden, koska vanhassa on edellisen blogin nimi. Ja teini-aikoina tehdyt gmail-nimet eivät ole enää hauskoja. :D

Mitä mieltä olette muutoksista? Olisitteko tehnyt jotain toisin? Puuttuuko ulkoasusta jotain oleellista? Muokkailetteko paljon omia blogeja? Milloin viimeksi uudistitte ilmettä?

2 kommenttia :

  1. Kivoja uudistuksia. :) vaihtelu virkistää. Mää en oo päivittänyt ulkoa asua pitkään aikaan, koska en kunnolla osaa ;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mehän voitais yhdessä kahtoa joku päivä sitä päivittämistä! :)

      Poista