Compact Care hiekka ja pelletti testissä | Musti&Mirri


Hei! Meillä ollaan nyt viikon verran kokeiltu Compact Care hiekkaa ja pellettiä mitä saatiin testiin Musti&Mirri yhteistyökumppanilta. Täytyy sanoa, että olen ollut todella tyytyväinen varsinkin hiekkaan, koska se ei haise eikä pölise. Eikä muuten pellettikään. Näistä kahdesta vaihtoehdosta hiekka on kuitenkin ollut enemmän kissojen mieleen, mutta myös pelletille löytyi vakituinen käyttäjä. Lisäksi olen sekoittanut pellettiä sellaiseen astiaan missä on jo hiekkaa eikä kissat ole huomanneet muutosta tai jättäneet käyttämättä. Varsinaiseen pellettiin siirtyminen vie siis enemmän aikaa, mutta aion jatkossakin suosia kahta vaihtoehtoa kissoille. Meillä kuitenkin vakituisesti käy myös sijaiskotikissoja, joten on oltava aina se hiekka amatööreille ja pelletti ammattilaisille.


+ sitoo hajuja
+ hyvin paakkuuntuva
+ ei pölise
+ uudelleensuljettava
+ kantokahva pussin kyljessä
+ raikas ulkoasu
+ kaikkien kissojen mieleen

- hinta


Oletteko nähneet sen kissanhiekkamainoksen, jossa vieras toteaa "Päätitte sitten luopua kissastanne?" Perheen nainen vastaa siihen "Päätettiin luopua huonosta kissanhiekasta. Ja on meille tullut tälläistä pientä perheenlisäystäkin." 

Mainos on aika klassikko siinä mielessä, että monet ajattelevat kissatalouksien haisevan pelkästään kissanhiekalle. Sitä ei välttämättä itse edes tajua. Tykkään vaihdella merkkejä, että huomaan mikä sopii meidän talouteen. Säännöllinen hiekka-astioiden pesu on myös tärkeä asia koko prosessissa. Pitkään olen myös miettinyt, että saisiko astioita jotenkin piiloon kaappien sisään ettei olisi niin esillä ja käyttäjät saisivat enemmän yksityisyyttä.


+ hinta- ja laadusuhde
+ ei haise tai pölise
+ 100% suomalainen kuusipuu
+ 100% tyytyväisyystakuu
+ ympäristöystävällinen

- toimisi paremmin ritiläpohjaisessa vessassa
- kulkeutuu tassuissa jonkin verran lattialle
- vaatii pidemmän totuttelun kissoille


Musti&Mirri on sponsoroinut minulle tuotteet testiin.
Postauksessa olevista linkeistä en hyödy mitään.

Haiseeko kissataloudessa aina hiekka?

2 kommenttia :

  1. Tuli mieleen ku jouduin joskus ostaan lähikaupaste pellettejä nipelle ku hiekka oli loppu ei meinannu millään mennä sit ku oli pakko kävi pikasesti ja pois äkkiä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voihan! :D Se vaatii kyllä totuttelua kissalle, että uskaltaa tehdä pellettiinkin. Jotkut tietysti opetetaan pennusta asti. :)

      Poista