Compact Care + Maukas tuotepaketti | Yhteistyökumppani Musti&Mirri


Hei! Minulla on suuri ilo ja kunnia ilmoittaa, että karvainen kissaraatini kuuluu jatkossa Musti&Mirri -tuotetestaajiin! Ihanaa kun näinkin iso lemmikkitarvikeketju huomioi meitä bloggaajia ja monen eläimen talouksia. Blogissani oli kuulemma erityisesti pistänyt silmään satunnaiset kodinvaihtajat. Omien kissojen lisäksi testiraadissa arvostelee myös sijaiskotikissat. Kirjoittelen näin alkuun sen mitä tuotteita sain ja myöhemmin on tulossa tarkempaa arviota siitä mitä kissat tykkäsi hiekoista sekä ruuista. Osa meille olikin jo tuttuja juttuja, koska olen ihan vakiokasvo Oulun myymälöissä. :)

Tuotepaketti sisälsi

Compact Care

Maukas

Little&Bigger Fat Cat
ruokakuppi (Bellalle)


Psst! Tiesittekö, että M&M -liikkeissä saa Compact Care Premium (10 kg) hiekkasäkin veloituksetta! Ainoa muistettava asia on se, että viet myymälään vaihdossa tyhjän, eri merkin hiekkasäkin. Kampanja on voimassa sunnuntaihin 12.2.2017 asti! Minä kävin hakemassa jo omani pois. Myyjä suositteli Compact Care Premium Multicat versiota, koska minulla on useampi kissa. 


Lueskelin taannoin puupellettiä käsitteleviä postauksia ja aloin itsekin kiinnostumaan sen ottamisesta kissojen käyttöön. Pelletti on hyvin ekologinen vaihtoehto ja jätökset voi huuhtoa vessanpöntöstä alas. Bellan entinen omistaja myös kertoi, että kissan pissatessa pelletistä lähtee "märän puun" tuoksu. Meillä on tällä hetkellä käytössä 2 hiekka-astiaa, 1 pellettivessa ja neljäs astia on osittain hiekkaa ja pellettiä. Compact Caren käyttökokemuksista kirjoitan vielä erillisen postauksen kunhan olen seurannut tarpeeksi kissojen astiakäyttäytymistä. 


Ah, niin maukas Maukas! Meillä on aikaisempia kokemuksia myymälän raakapakasteista, joten sinänsä ei ole mitään uutta kerrottavaa näistä. Kissojen henkilökohtaiset suosikit voisin kuitenkin luetella myöhemmin ja käydä sisältöä enemmän läpi. Meillä syödään tälläisten pakastepötköjen ja kuutioiden lisäksi myös kaupan alelaarilihaa. Samoja makuja kuten näissäkin eli broilerin sydäntä ja jauhelihaa, lohta sekä naudan maksaa.


Kissaraati on jo täydessä vauhdissa testaamassa tuotepaketissa tulleita juttuja! Simba on mielellään asetellut kuninkaallisen peppunsa hienon hienolle hiekalle. Sijaiskotikissa Arthur antaa talon oman väen ensin muodostaa arvionsa ja osallistuu vasta sitten hömpötyksiin. Felix ajattelee korvat luimussa, että onko nämä puupelletit nyt taas joku uusin muotivillitys mitä mama yrittää tyrkyttää. Prinsessa Bella on jokseenkin ilahtunut hänen uudesta "nimikkokupistaan", vaikka ihmettelee miksi se ei ole täynnä herkkuja. Heti. Nyt.


Musti&Mirri on sponsoroinut minulle tuotteet testiin.
Postauksessa olevista linkeistä en hyödy mitään.

Oletko hakenut ilmaisen
hiekkasäkin veloituksetta?

8 kommenttia :

 1. En ole hakenut koska käytän Compact Caren silicahiekkaa. Mutta pellettihiekka kiinnostaa, siitä toivoisin kokemuksia. Tässä perheessä asustaa kaksi kissaa ja koira joille haen ruokaa ja tarvikkeita Mustista & Mirristä pari kertaa kuussa. Melkoinen vakioasiakas olenkin, tykkään hyvästä valikoimasta, silicahiekan edullisuudesta verrattuna kaupan hiekkoihin ja kantistarjouksista.
  Maukkaan pakasteita ollaan syöty, koiralle maistuvat hyvin mutta kissat vähän nirsoilivat kalkkunakuutioiden kanssa. Kivipiira ja broiskun sydän menee hyvin. Tosi hieno juttu että pääsit testailemaan, mielellään luetaan M&M aiheisia postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan tsekata netistä mikä tuo silicahiekka on kun en ole aikaisemmin moiseen kiinnittänytkään huomiota. Vaikutti hyvältä mitä lueskelin ja voisin itseasiassa joskus ottaa testiin senkin! Miksipä sitä ei useampaa laatua tarjoaisi kissoille ja ne valitsee sitten mieleisimmät. :) Meillä tosiaan yksi on jo alkanut pellettiä käyttämään, kun on Bellalle tuttu juttu edellisessäkin kodissa. Ei tuoksu eikä haise pelletti meidän olohuoneessa. Eikä kyllä tuo Compact Care hiekkakaan tuoksu miltään ja myyjä sanoi, että sen käyttöikä luvataan olevan jopa 4 kuukautta eikä pölise yhtään!

   Meillä parhaiten on nyt maistuneet lohikuutiot näistä kaikista ja vähiten naudanmaksa. :D Tykkään jättää aina yöksi ruokakuppiin sulamaan muutamia herkkuja ja kissat voivat sitten yön aikana käydä mussuttelemassa mieleisensä.

   Kiitos kommentista ja mielellään kirjoittelenkin sitten tarkempaa käyttökokemusta kissaraadin kanssa! :)

   Poista
 2. Mahtavaa että kisutki pääsee testaileen =)

  VastaaPoista
 3. Supersiisti juttu, että pääsit testaajaksi! Teet niin tärkeää työtä kodinvaihtajien kanssa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kauniista sanoista! Meillä kyllä hiekkaa ja ruokaa kuluu, niin kaikki on tervetullutta. :D <3

   Poista
 4. Me käytettiin ennen pellettejä, mutta jouduttiin vaihtamaan vähemmän pölisevään hiekkaan kun laatikkoon jäi pakosti pientä purua, mikä kuivuessaan pölisi ja aiheutti toiselle kissalle pitkän kierteen silmien haavojen kanssa. Hiekalla siis mennään ja ollaan menty jo pari vuotta. Muuten ei pellettejä vastaan kyllä mitään ole, tykkäsin kyllä :) ja halvemmalla pääsee kun ostaa lämmityskäyttöön tehtyjä pellettejä ison säkin, ovat hieman isompia kuin kissojen pelletit, mutta ajavat saman asian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun varoitit, että huomaan sitten jos jotain purua pölisee vaihtaessa. Pitää tosiaan tarkkailla kun en aiemmin ole pellettejä juuri kokeillutkaan. Meillä nyt yhdessä astiassa sitä on ja yksi kissa käyttää eniten. Toki hiekkakin on vaihtoehto, vaikka se tuottaa enemmän jätettä ja on kalliimpaa. Sitten on tietysti niitä muutamia muita juttuja mitkä pelletin ja hiekan väliltä joita varmaan tulee kokeiltua jossain vaiheessa. :) Ja tosiaan halpaa on ne lämpöpelletitkin niille joille se homma toimii!

   Poista