Dreamhouse & Designer blood | Jeffree Star


Moikka! Brändi jota vihataan tai rakastetaan ja minä kuulun jälkimmäiseen. :) Tilasin jonkun aikaa sitten Jeffree Starin korostuspuuterin ja siitä se innostus lähti. Huomasin, että Oletkaunis.fi on yksi virallisista jälleenmyyjistä, joten klikkasin muutamia huulilakkoja ostoskoriin. Päätös oli hyvin vaikea, koska kaikki sävyt oli niin ihanan erilaisia! Päädyin kuitenkin metalliseen barbie pinkkiin ja tumman puhuttelevaan punaiseen sävyyn. Käytin sävyjä parin päivän ajan, että voin julkaista niistä myös kuvia käyttöhetkellä.

Jeffree Star huulilakat on vegaanisia ja eläinkokeettomia.


Designer blood on sopiva ruosteenpunainen sävy joka tuo mieleen lähinnä syksyn. Toteutin myös silmämeikin sitä vuodenaikaa ajatellen. Tätä huulilakkaa testasin ensimmäisenä ja täytyy sanoa, että en ole tyytyväinen siihen applikaattoriin. Minulla on vähän termit hakusessa, mutta käytännössä siis sen harjaksen päässä on liian pitkät karvat jolloin hutilyöntejä tulee reunoja siistiessä. Tummia sävyjä on aina vaikeampi saada nätiksi. Toisella kerralla onnistuin välttämään samoja virheitä ja piirsin rajat Real Techniquesin siveltimellä. Jos huulia alkoi kutittamaan, niin kynnellä ei kannattanut raapia, koska silloin usein sitä huulilakkaa oli muuallakin. Syönnin jälkeen sävyä saattoi olla leuassa asti, joten kestävyydestä en antaisi pisteitä.


Dreamhouse on jokaisen tytön unelma. Sellainen metallinen ihastus mikä on pakko saada, mutta ehkä hankala ottaa arkikäyttöön. Mies oli erittäin häkeltynyt, kun kysyin mielipidettä. Kuulemma "aika räväkkä". :D Tähän ostokseen olin erityisen tyytyväinen. Oma mokani tosin etten tehnyt huulikuorintaa ennen laittoa, koska päivän vaihtuessa iltaan alkoi sävyä kerääntymään kuiviin kohtiin. Tuote ei kuitenkaan tuntunut miltään koko päivän aikana ja huulet ei tarttuneet toisiinsa eikä väriä lähtenyt, vaikka sitä kosketti. Testasin Dreamhousen myös käteeni ja sitä oli vielä kahdenkin päivän päästä, vaikka pesin käsiä usein saippualla. Onneksi kesä tekee tuloaan ja tälläiset piristysruiskeet on omiaan siihen ajankohtaan!


Kaiken kaikkiaan rakastuin kumpaankin sävyyn, vaikka punaisessa oli kestävyys huono, mutta pinkissä täydellinen. Putkilon oma applikaattori ei ole välttämättä paras minkä olen nähnyt, joten toivottavasti siihen tulee muutoksia ellei sitten itse ala leikkelemään karvoja lyhyemmäksi. Tuotteessa on mukava lukitusmekanismi, että korkkia kiertäessä tavallaan tuntee sen "klikin" kun vääntää oikeaan asentoon. Jatkossa tulen varmasti hankkimaan lisää sävyjä kokoelmaani ja varsinkin nudet alkoi kiinnostamaan. 

Voisitko kuvitella itsesi
käyttävän näitä sävyjä?

8 kommenttia :

 1. Olet kyllä siitä onnellinen että sulle käy molemmat sävyt ihan älyttömän hyvin! Todella ihania, itse tykkäisin enemmän ruosteisesta sävystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! ^_^ <3 Moukan tuuria. Ystävä jo vinkkasi, että siellä oletkaunis.fi on -20% alennus kaikista tuotteista niin pitänee tilata siis lisää... :D Tuo ruosteinen on ihana!

   Poista
 2. Kiva ja näyttävä sävy tuo Designer Blood. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköstä! Ihan mun lempparisävy tällä hetkellä! :3

   Poista
 3. Ihanat pakkaukset ja upea pinkki
  Oisko sulla aikaa tuunailla mulle jossain vaiheessa uutta banneria blogiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Onhan mulla toki aikaa. Laitteleppa vaikka spostia, että minkälaista haluaisit. :)

   Poista
 4. Tosi kivat sävyt :) Erityisesti tuo pinkki on taivaallisen ihana 😍 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Minunkin mielestä upea ja kestävä!

   Poista