Kauneushaaste | Hyvää naistenpäivää!


Moikka! Tartuin kauneushaasteeseen jonka bongasin nettituttuni Saran blogista. :) Kaikkiaan 10 kysymystä sai minut miettimään minkälaisia menneisyyden meikkimokia on tullut tehtyä ja mihin kiinnittää erityisesti huomiota nykypäivänä. Kasvojen ehostaminen tuntui nuorempana suorastaan pakolliselta asialta, mutta nyt siitä operaatiosta nauttii eri tavalla. Täytyy myöntää, että Ouluun muuttamisella oli suuri vaikutus ulkonäöllisiin muutoksiin. Saattaisin vieläkin piirtää kulmakarvat sellaisella lämpimänruskealla kynällä ilman kunnollista häivytystekniikkaa, jos asuisin kotona. Olen ollut rohkeampi sävyjen kanssa. Mielessäni pyörii myös ajatus siitä, että pitäisikö minun suunnata seuraavaksi kauneudenhoitoalalle? Meikkaus on hyvä väline ilmaista itseään luovasti... oli sitten nainen tai mies.

1. Varhaisin meikkimuisto?
Keräsin Sabrina teininoita -lehtiä ja jokaisessa numerossa tuli joku meikki mukana mitä säilytin violetissa glitterisessä laukussa. Silloin tällöin parhaan ystäväni äiti lainasi meille omia meikkejään koteileikkeihin. Yläasteella aloin kiinnittämään enemmän huomiota meikkivoiteen, ripsivärin ja kajaalin käyttöön. Niitä aikoja en muista lämmöllä. :D

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?
Viihteelle lähtiessä otan yleensä puuterin, huulilakan, eyelinerin ja kiinnityssuihkeen mukaan. 

3. Lempituoksusi?
Juicy Couture Viva La Juicy on hedelmäisen ja kukkaisen tuoksun sekoitus. Olen käyttänyt tätä samaa tuoksua jo useita vuosia saatuani sen lahjaksi Tuomolta.


4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?
Meikkipohjan onnistuminen ei ole ainoastaan yhdestä tuotteesta kiinni. Kokonaisuus saadaan onnistumaan, kun on riittävän hyvä pohjarasva, meikkivoide sekä kaiken kiinnittävä suihke! Laadukkaankin meikkivoiteen voi pilata huono pohja tai viimeistely. Kiinnityssuihke pitäisi löytyä jokaisen meikkilaukusta. :)

5. Uusin kosmetiikkalöytösi?
Täytyy sanoa, että ne on nämä Jeffree Starin huulilakat. Kuvissa on metallisen pinkki Dreamhouse ja lisääkin sävyjä olisi tarkoitus tilata.

6. Ikimuistoisin virheostokseni?
Essence Camouflage meikkivoide oli kauhein ostokseni ikinä. Tarvitsin hätäisenä korvaavan version Lumenen luottopurkilleni ja se oli virhe. Essencen meikkivoide oli haisevaa ja yhtä raskasta kuin aurinkorasva. Käytin tuotetta useamman päivän ajan enkä ikinä ole saanut niin monta finniä samaan aikaan, koska iho ei pystynyt hengittämään.

7. Meikkivoiteella vai ilman?
Meikkivoide ja peitevoide yhtä aikaa. Kärsin tummista silmänalusista.


8. Eyeliner vai kajaali?
Nestemäinen eyeliner aina ja ikuisesti. Minut tunnetaankin hyvin näistä kissarajauksista, vaikka olen nyt viime vuosina vähentänyt niiden päivittäistä piirtämistä. Kokeilen välillä luonnollisempaa lookkia vaihtelun vuoksi. :)

9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?
Vuosi 2017 ja pahin loukkaus naista kohtaan olisi kulmien arvostelu. Kulmakarvojen värittelystä on tullut minulle pakkomielle ja en mielellään lähde talosta ilman niitä. :D Tässä osiossa olen itse kehittynyt nyt muutaman vuoden aikana ja aion jatkossakin kiinnittää niihin eniten huomiota. Vastaukseni on siis, että en tulisi toimeen ilman kulmaväripurkkia (+sivellintä). 

10. Tuote, jota haluat koittaa?
Haluaisin kaikki luomiväripaletit maailmassa. Grav3yardgirl x Tarte Swamp Queen, Too Faced Sweet Peach ja Chocolate bar, Morphe 350, ABH Modern Renassaince, Kat Von D Shade Light Eye, Violet Voss Holy Grail, The Balm Meet Matt(e), Urban Decay Moondust...


Hyvää naistenpäivää!

4 kommenttia :

 1. Hyvää naistenpäivää mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää naistenpäivää sinullekkin Eekku! :)

   Poista
 2. Mä en tiennyt, että Sabriina teininoitalehteä on joskus tullut, mä olin sen sarjan kova fani! :D Toi Essencen meikkivoide on ihan kamalaa, tuntuu että kasvoilla olisi joku naamio kun sitä laittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen lehden nimi taisi olla Sabrinan salat ja siinä tuli aina yksi meikki jota kerättiin siihen laukkuun mikä oli myös kokoelman kannalta arvokas. En kyllä tiedä missä se nykyisin on... varmaan aikoinaan hävitetty. :D Ja joo! Kaikki muut Essencen tuotteet ollu ihan ookoo, mutta tuo teki jo pahaa.

   Poista