Androgyny huulilakkatesti | Jeffree Star


Valmistettu eläinkokeettomasti. 100% Vegaani.

Moikka! Ihana ystäväiseni antoi minulle syntymäpäivälahjaksi Jeffree Starin huulilakan sävyssä Androgyny. Sävy muistuttaa hiukan luumua, mutta on kuitenkin sellainen kalpean violetti. Minulle sopii enemmän tälläinen kylmähköön taittuva mattaväri kuin esimerkiksi lämmin ruskea. Pelleilin vähän kuvien sävyillä, mutta löydätte lukemattomia swatcheja googlesta mikäli huulilakka alkoi kiinnostamaan. Pienestä kokoelmastani löytyy myös Designer Blood ja Dreamhouse. Kumpikaan niistä ei ole käytännöllisiä sävyjä arjessa, mutta Androgyny on jo oikea suunta. Jeffree Star julkaisi myös samannimisen paletin olikohan tämän vuoden puolella, vaan luomivärit ei ole toistaiseksi kiinnostaneet tältä merkiltä. 


Laitettaessa hämmästyin sitä, että ensimmäinen kerros oli vain kevyt sipaisu. Huulilakassa oli hyvin nestemäinen ja hento koostumus, mutta pigmenttinen. En pidä näiden huulilakkojen applikaattoreista, koska siinä "pensselissä" on liian pitkät karvat ja silloin sattuu virheitä reunoilla. Huulilakan levittäjässä voi myös olla vika, sillä olen katsonut miten itsevarmasti muut laittaa sävyä huulilleen videoillaan. :D

Laitoin huulilakkaa kello kahden aikaan ja poistin sen joskus illalla kello 23 maissa ennen nukkumaanmenoa. Ruokana pyöräytin öljyssä peruna-kasvis-couscous-sekoituksen valkosipulilla ja mausteilla. Varoin hieman syödessä tietenkin huulia, mutta niitä ei tarvinnut sen jälkeen mitenkään korjailla. Kaverin luona join limua tölkistä koko ajan ja paijailin eläimiä. Huuliin tarttui ikävän helposti kissan/koirankarvat, mutta sain ne pienellä nyppimisellä pois. Sävyä irtoutui sormiin, mutta ei häiritsevän paljon. Konsolipelejä pelatessa vedin raivokkaasti popcornia. Illalla peilistä katsoessa en nähnyt lähes yhtään kulumista. Ainakin tämä ensimmäinen kerta oli positiivinen kokemus ja pysyvyys aika priimaa!Olisiko sinun sävy?

6 kommenttia :

 1. Tosi ihana meikki, ja ihana sävy. 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Melko perusmeikki on mulla ollut tämän vuoden, koska ei ole oikein muita luomivärisävyjä. :D Heivasin ebayn tekeleet menemään. Jos jossain vaiheessa panostaisi paletin ostoon. :)

   Poista
 2. Ei ehkä mun sävy mutta sulle sopii erinomaisesti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kylmänviileet jutut on parhaita. :D

   Poista
 3. Sopii sulle tosi hyvin! Mulle ehkä liian tumma käyttöön, mutta voisin harkita kokeilevani! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Joo itsekkin aattelin seuraavaksi hyökätä niiden nudejen kimppuun sitten kun on mahdollisuus tilata. :) <3

   Poista