Kasvispizzaa ja kuusenkerkkäjuomaa | Ystävänpäivä


Moi! Meillä on aina ollut tapana juhlistaa ystävänpäivää Tuomon kanssa. Pariskunnille se saattaa tarkoittaa sitä, että mies kantaa naiselle suklaata ja kukkia. Itse en kummastakaan niin välitä, vaikka olen niitä joskus aikaisempina vuosina saanut. Makeisia en juuri syö ja kukat maistuu liian hyvin kissoille. :D Päätettiin kokeilla Pizzariumin tarjontaa ensimmäistä kertaa. Tuomo ehdotti, että tilaan ne etukäteen ja hän käy sitten hakemassa. Kokeilin Wolt -sovellusta jota en ole aikaisemmin käyttänyt. Lyhyesti kerrottuna Woltilla voi tilata ruokaa kotiin, noutaa itse tai suoraan pöytään. Sovellus ilmoittaa arvioidun valmistusajan ja tilauksen voi maksaa suoraan puhelimella. Häämessuilta olin ostanut alkoholitonta kuusenkerkkäkuohujuomaa, joten korkattiin se vihdoin juhlapäivän kunniaksi.


Täytyy ihan suoraan sanoa, että pizzat oli suuri pettymys. Pizzariumilla oli tarjous ystävänpäivän kunniaksi eli 6 palaa 20€ (normaalisti 25€). Hinta itsessään on jo yllätys, koska kovin moni ei ole valmis maksamaan yli kaksi kymppiä yhdestä laatikollisesta pizzaa. Pizzariumin mainos kuuluu näin "pala Roomaa keskellä kaupunkia". Nettisivuilla luki, että 6 palaa riittää kahdelle syöjälle. Mistä tahansa lähipizzeriastakin saa a) maukkaampaa b) enemmän c) puolet halvemmalla pizzaa. Valittiin 2 x parmigiana vegana (munakoiso, tomaattikastike, kirsikkatomaatti, valkosipuli, balsamico, basilika), 2 x tartufo (tryffelitahna, herkkutatti, herkkusieni, kirsikkatomaatti, pinjansiemen, persilja) ja 2 x cipolla&pachino (punasipuli, kesäkurpitsa, kirsikkatomaatti, tomaattikastike, chili, persilja).

Tuomon mielipide pizzoista oli, että olisi saanut olla täyttävämpää ja tykkää enemmän pehmeämmästä pohjasta. Minä tykkäsin rapeasta pohjasta, mutta en täytteistä. Niistä puuttui maku, vaikka kasviksia oli monipuolisesti.


Anna's Darling tarjoili silloin häämessuilla Willimaku kuohujuomia ja mukaan tarttui kuusenkerkän makuinen kuohujuoma. Kummankin mielestä maku oli erinomainen ja kokeilisin ehdottomasti uudelleen, jos tilaisuus tulee. Kiitos vanhemmille, isovanhemmille ja Tuomon vanhemmille jotka lähetti ihania vaaleanpunaisia kissakortteja ystävänpäivän kunniaksi!

Hyvää ystävänpäivää kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti