Optiat Potent Peppermint kahvikuorinta | NHSMoikka! Sain NHS:ltä testiin Optiat kahvikuorinnan, joka on voimakkaasti piparmintun tuoksuinen. Tuotteessa on hyödynnetty kierrätettyjä korkealaatuisia arabica-kahvinporoja, jotka on peräisin lontoolaisista kahviloista. Käytössä on myös ainoastaan kasvipohjaisia ainesosia. Yrityksen tavoitteisiin kuuluu nimenomaan se, että muuten roskiin menevät ainesosat pyrittäisiin hyödyntämään loppuun asti. Tiedättekö mistä sana Optiat tulee? One Persons's Trash Is Another's Treasure. 


Piparmintun tuoksuinen kahvikuorinta avaisi varmaan hengitystietkin, jos sattuu olemaan flunssassa. Kuorinta tuntuu iholla selkeästi karhealta kahviporojen takia, mutta hoitavien öljyjen ansiosta iho jää käytön jälkeen pehmeäksi. Paras käyttöaika sille on kaupungilla vietetyn illan jälkeen tai hitaisiin aamuihin, kun tarvitsee kunnon herätyksen. Piparminttu on muutenkin miellyttävän tuoksuinen ja sarjan muut tuoksut ovat myös kiinnostavia. Kuorinta käy vartalon lisäksi myös kasvoille, joten suosittelisin tätä viikottaiseen käyttöön ihon heleyttämiseen. Ei sovi tuoksuherkille eikä välttämättä niille joilla on herkät kasvot.


Tuote on ekologinen ja vegaaninen

Optiat tuotesarjasta voit löytää: Potent Peppermint (piparmintun eteeristä öljyä), Lemongrass Lifter (sitruunaruohon eteeristä öljyä), Mouthwatering Mandarin (appelsiinin eteeristä öljyä) ja Vanilla Velvet (vaniljauutetta). Kahvi toimii luonnollisena kuorinta-aineena sen koostumuksen vuoksi, joten siihen ei tarvitse lisätä mitään ylimääräisiä kuorintahelmiä. Vartalokuorinta poistaa ihosta kuollutta solukkoa ja auttaa ihoa virkistymään.  Kofeiini aktivoi ihon verenkiertoa ja voi parhaassa tapauksessa olla apuna erilaisiin iho-ongelmiin kuten akne ja selluliitti. Kahvi sisältää myös antioksidantteja, jotka estävät vapaiden radikaalien muodostumista. Elimistölle haitallisia asioita ovat mm. saasteet, säteily, savu ja liiallinen auringonvalo. Terveelliset elämäntavat tehostavat myös antioksidanttien toimintaa kuten marjat, vihannekset, hedelmät ja täysjyvävilja. Antioksidantit on elimistön luonnollinen suojausmekanismi. Ja kaikki me tiedämme, että kauneus lähtee hyvästä ihonhoidosta!


Kuoritko ihoa säännöllisesti?

Postauksessa olevista linkeistä en hyödy rahallisesti.
Tuote on saatu NHS:ltä testiin yhteistyön muodossa ja
kerron aina oman mielipiteeni käyttökokemuksista.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti