Huda Beauty Rose Gold (Remastered) paletti | Synttärilahja Tuomolta


Moi! Viime vuonna sain yllättäen Tuomolta Violet Voss Holy Grail -luomiväripaletin. Se on ollut ahkerassa käytössä, mutta nyt synttäreiden aikaan toivoin uutta lisäystä kokoelmaan. Vinkkasin miehelle, että Huda Beautyn Rose Gold Remastered -paletti voisi olla mieleinen juttu. Sen sävymaailma antaa minulle mahdollisuuksia kokeilla hempeää häämeikkiä. Olen yrittänyt etsiä sopivaa palettia, missä on hennon pinkkejä sävyjä tai tarkemmin määriteltynä "dusty rose". Kun paletti viimein saapui, niin hihkuin kuin pikkutyttö! Sävyt ovat todella paljon kauniimpia livenä. 


8 x mattasävyä: Risqué, Doll Face, Demure, Suede, Coco, Maneater, Henna, Sandalwood 
8 x metallisävyä: Dubai, Fling, Trust fund, Rose Gold, Pink Diamond, 24k, #Blessed, Bubbly
1 x kuiva ja märkä sävy: Black Truffle sekä 1 x helmiäisluomiväri: Moon Dust

Huda Beauty kuunteli asiakkaiden palautetta ja paranteli ensimmäisen palettinsa laatua, tuomalla "remastered" version markkinoille. Paletti sisältää 18 sävyä ja mukana on mattaisten lisäksi metallisia luomivärejä. Black Trufflea voi käyttää myös märkänä, jos haluaa luoda terävämmän linerin. Moondust sopii hyvin highlighteriksi luomille, silmien sisänurkkaan tai poskipäihin. Sävyt Fling, Rose Gold ja Pink Diamond oli ne, minkä takia kyseisen paletin halusin. Suosikiksi muodostuu varmasti monet muutkin, kunhan olen päässyt kokeilemaan kaikkien toimivuutta.


Sormi uppoaa vaivattomasti ylärivin sävyihin, mutta ihan samanlaista tulosta ei saanut suoraan silmiin. Piti hetken säätää, että glitteriä on tarpeeksi siellä missä halusin sitä olevan. Siveltimellä se ei onnistu, joten kannattaa käyttää pelkästään sormia. Olen siis kerinnyt kokeilla palettia vasta kerran, joten pitää vielä testata erilaisia kikkakolmosia, että saa parhaan hyödyn paletista.


Sandalwood, Coco, Maneater,
Fling, Rose Gold ja Pink Diamond

Tein aika tumman silmämeikin ensimmäisellä kokeilukerralla. Aloitin luomivaon varjostamisen Sandalwoodilla ja syvensin sitä Cocolla sekä Maneaterilla. Käytin peitevoidetta, että sain luotua tiukan rajauksen silmän sisemmälle puolelle ja lukitsin sen puuterilla. Lisäsin kolmea eri metallisävyä, kunnes sain parhaimman tuloksen. Ensi kerralla kokeilen jotain paljon hempeämpää meikkityyliä. Muutama viikko aikaa harjoitella häämeikkiä, joten kaikenlaisia versioita varmasti tulossa blogin puolelle. :)


Mitä mieltä sävymaailmasta?

4 kommenttia :

 1. Aivan ihana silmämeikki! Tosi nätti paletti värien puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Onneksi kohta taas viikonloppu, niin kerkee vielä harjotella häämeikkiä. Arkena ei oikein kerkiä. :D

   Poista
 2. Aivan ihana lahja <3 ja upea meikki!! Olen kaverilla ihastellut Huda Beautyn meikkejä, tosi houkuttelevia ne kyllä ovat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! <3 Ihan hyvä ekaks yritykseks. :D Oli kyllä ihan nappivalinta, vaikka vielä ei ole kerinnyt hirveästi sillä läträtä. :D

   Poista