Polttarinaamio | MayBeauty - The Incredible Face Mask


Kaupallisessa yhteistyössä MayBeauty

Moi! Vatsan seutuvilla tuntuu perhosia, kun alkoi lähtölaskenta omiin polttareihin. :) Tätä on onnellisuus, koska luvassa yllätyksiä toisensa perään! Paras ystävä on käynyt joka päivä (10 päivän ajan) tiputtamassa postiluukusta lapun, missä lukee asia mikä pitää pakata lauantaille mukaan. Kyllä, enää kaksi yötä jäljellä. Olen nähnyt tietysti polttariporukkaa eli ystäviäni jo moneen kertaan sen jälkeen, kun he vasta aloittelivat suunnittelemisen. Katseissa ja virneissä on havaittavissa se, että en todellakaan tiedä mitä on tulossa.

Kaikki saamani vihjeet viittaavat siihen, että suuntaamme mahdollisesti mökille. En voi tietenkään olla 100% varma, mutta luonnon helmassa on ihmisellä hyvä olla.


Tämän kesän ensimmäisellä mökkireissulla tunsin tarvetta puhdistautua ennen tulevia koitoksia. Pehmensin ihoa ensin käymällä puulämmitteisessä saunassa. Kasvot ei ole pitkään aikaan saaneet kunnon tehopuhdistusta ja tykkään siitä, että peel off -kasvonaamion avulla irtoaa myös ne pienet ihokarvat, mitä ei muuten saisi nypittyä pois. Hiusrajaa ja kulmakarvoja kannattaa välttää, kun levittää tuotetta pakkauksen mukana tulleella siveltimellä.

Irrottaa epäpuhtauksia, 
poistaa mustapäitä ja kuollutta ihosolukkoa, 
epämiellyttävät ihokarvat poistuvat ja ihohuokoset häivyttyy.


Kasvonaamion vaikutusaika on 30-45 minuuttia.
Naamion poistaminen aloitetaan reunoilta
ja lopuksi ihon puhdistus.

Naamion kuivuessa istuttiin iltaa mökin kuistilla kuunnellen lintujen ääniä ja katsellen veden liplatusta. Pelattiin jopa porukalla korttia useampi erä, mutta omalla kohdalla piti vältellä liiallista naurun remakkaa tai ilmeilyä, koska se ei naamion kanssa niin hyvin onnistunut. :D

Ensikertalaisille mutanaamion poistaminen voi tuntua alueittain tosi epämiellyttävältä, mutta irrottamisen kanssa kannattaa ottaa oma aikansa.  Minulla on jo aikaisempaa kokemusta kyseisestä MayBeautyn peel off -naamiosta, joten siitä on tullut jo ikään kuin epäsäännöllisen säännöllinen rutiini omassa kauneudenhoidossa. 


Irrottamisen jälkeen naamioon jää ihosta irtoavat epäpuhtaudet ja sen määrä riippuu monesti siitä kuinka usein ihoa muistaa kuoria. Iho tuntuu välittömästi pehmeämmältä ja näyttää hitusen punoittavalta. Suosittelen tätä kyseistä ihonhoitorutiinia esimerkiksi iltaisin ennen nukkumaanmenoa tai vaikkapa mökillä, kun ympärillä ei ole ketään ihmettelemässä. :D

Käytön jälkeen meikkivoide kiinnittyy mielestäni paljon paremmin iholle. Huomaan usein, että edellisestä käyttökerrasta on ollut pitkä aika, kun meikki alkaa ikävästi kasautumaan iholle. Minulla rasvoittuu vaihtelevasti etenkin nenän alue ja mutanaamion avulla se tuntuu rauhoittavan sitä aluetta liiallisen rasvoittumisen suhteen. 


Näillä näppäimillä siirryn taas pakkaamaan ja miettimään, että mitä otan mukaan tulevaan seikkailuun. Jääkaapin ovea koristaa lista missä lukee seuraavanlaisia asioita: villasukat, lämmin takki, crocsit, bikinit, rennot vaatteet, särkylääke, meikinpoistoaine, harja... hmmm. Mitähän tulee tapahtumaan? Se selviää pian.

Lukijoilla olisi myös mahdollisuus kokeilla MayBeautyn The Incredible Face Maskia
käyttämällä saamaani -30% alennuskoodia: mellamask
Kun klikkaat koodia, niin alennus on aktivoitu ja se on voimassa 2.8.2018 asti. 
Suosittelen kaikille kokeilemaan ja yllättymään tuloksista! :)

Onko mutanaamio tuttu juttu?
Lue aikaisempi teksti täältä, jossa on yksityiskohtaisemmat kuvat ja vaiheet. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti