The Incredible Face Gel - kasvoille kaipaamaasi eloa!


Kaupallisessa yhteistyössä: MayBeauty

Moi! Tulin kertomaan teille The Incredible Face Gelin käytöstä ja sen hyödyistä. MayBeauty on näköjään uudistanut myös tuotteiden ulkoasuja, jotka näyttävät todella puhtaalta ja raikkailta. Ei edellinenkään pakkauksen ulkonäkö ollut hullumpi, mutta kyllä tämä on selvä askel paremmaksi! Nämä laittaa vaikka mielellään johonkin lasipurkkiin esille, että niitä muistaa myös säännöllisesti käyttää. Yleensä tuppaa käymään niin, että tuotteita jää käyttämättä, kun ne on suljettujen ovien takana. Olenkin tietoisesti ryhtynyt karsimaan kosmetiikkavarastoja, että oikeasti hyödylliset ja tärkeimmät tuotteet tulee käytettyä loppuun.

Tuote poistaa kuollutta ihosolukkoa, epäpuhtauksia ja ylimääräistä talia sekä rasvaisuutta.Vietin alkuviikon lapsuudenmaisemissa ja olin tyhjentämässä vinttejä kaikesta romppeesta, mitkä oli siellä vuosikymmenien aikana kertynyt. Käytössäni oli hengityssuojain, mutta voipi silti kuvitella, että kaikki se puruinen pöly lehahti välillä kasvoille, kun siellä kyykisteli ja survoi tavaraa pahvilaatikoihin. Jalatkin huutaa hoosiannaa kaikesta rehkimisestä. Välillä jäin istumaan ja ihastelemaan jotain upeita löytöjä ja lankkujen välistä löytyi jopa pennejä! Ne olivat melkein paras löytö päälärin ja poronsarvien lisäksi. Kaiken sen huhkimisen jälkeen olikin hyvä tehdä taas perusteellinen kasvojen puhdistus, että tuntuisi olo varmasti puhtaalta.

Puhdistin kasvot juoksevan veden alla ja kuivasin ihon.
Levitin geeliä siveltimellä koko kasvojen alueelle.
Annoin vaikuttaa hetken aikaa kunnes vähän tahmeaa.
Hieroin geeliä hellästi sormenpäillä minuutin ajan.
Geelin mukana irtoaa kuollutta ihosolukkoa.
Loput jämät puhdistin veden avulla.
Tuloksena pehmeä ja puhdas iho!

Hellävaraisen kuorinnan lisäksi geeli tuntuu myös kosteuttavan ihoa, jonka takia hoitokerrasta jää aina ihana pehmeys iholle. Olen myös todella tykästynyt tuoksuun, joka on peräisin tuoteselosteessa olevasta ruusu-uutteesta. Yhdestä geelipakkauksesta riittää minulle kahteen kertaan, joten yksi vaihtoehto olisi pitää hemmotteluilta vaikka miehen tai kaverin kanssa!


Alekoodi

Mikäli haluaisit myös itse kokeilla tätä ihanaa kuorintatuotetta, niin minulta löytyy teille alekoodi! Koodilla: gelmella tai pääset tilaamaan suoraan tästä linkistä. Se on kuukauden ajan voimassa eli 16.8.2019 asti. Sillä saat -30% pois tilauksestasi! 

8 kpl The Incredible Face Geliä maksaa normaalisti 26€. Koodilla vain 18,20€.
Jos käytätte samalla tavalla kuin minä, niin geeliä riittää 16 hoitokertaan!

Tuotteita ei ole testattu eläimillä. 100% tyytyväisyystakuu. Ilmainen toimitus.
Kaupallisessa yhteistyössä @maybeauty

Puhdistatko ihoasi säännöllisesti?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti