The Incredible Pore Strip - nenän epäpuhtauksiin!


Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Helou! Kokeilin ensimmäistä kertaa MayBeautyn Pore Strip -liuskoja, jotka lupaa poistaa mustapäitä ja epäpuhtauksia nenän alueelta. Nenä on aina ollut ongelma-aluettani, koska se usein muistuttaa vain räjähtänyttä pottupeltoa, joka rasvoittuu herkästi. Joskus taas se on niin kuiva, että nenänpielistä irtoaa epämääräisiä kaistaleita. Iho, mikä olet ja mitä haluat? Päättäisit jo.

Ja nyt kun päästiin nenäasioihin, niin minullahan on kaiken lisäksi aina ollut vino nenä! Se näkyy erityisesti kuvissa (tämän julkaisun kuvista sitä ei huomaa) ja varsinkin tietyissä kuvakulmissa korostuu. Tiedostan myös sen, että en usko muiden kiinnittävän siihen huomiota. Nenä kaartuu hieman enemmän oikealle puolelle kasvoja ja kaartuvuuden vuoksi esimerkiksi kasvojen varjostaminen meikeillä on usein hankalaa. Olen oppinut kuitenkin pitämään "epätäydellisyyksistä", koska minun mielestä epäsopusuhtaisuuden näyttäminen on nykyään jännempää kuin osallistua Facetune-kulttuuriin, missä kaikki on muokattua viimeisen päälle. Minulla on myös hammasrivistössä yksi ulkoneva hammas ja tykkään siitä todella paljon. :D


Kastele nenän alue.
Irrota liuskasta kalvo.
Asettele musta osa nenää vasten.
Painele nenänpieliin kiinni.
Odota 30-40 minuuttia.
Poista liuska ja katso tulokset.


Hyvä rutiini nenäliuskan käyttöön olisi silloin, kun on alkamassa vaikka meikkaamaan. Minulla saattaa useinkin kestää 30-60 minuuttia meikin teossa ja meikkipohjan voi laittaa vaikka ihan lopuksi. Tätä käyttäessä kosteutan ensin ihon ja huulet, meikkaan kulmat ja silmät. Sitten liuska irrotetaan ja katsotaan tulokset. Lopuksi meikki viimeistellään peitevoiteella ja puuterilla, päivästä riippuen myös varjostukset ja korostukset.

Kuten näette liiiiiiiankin tarkennetussa kuvassa, että liuskan mukana kasvoilta lähti epäpuhtauksia melkoinen kasa! Kokeiltiin liuskoja myös miehen kasvoihin ja samanlaisia tuloksia saatiin aikaan. Miehellä tuntuu olevan vielä isommat tukkeumat kuin minulla, joten toimenpidettä voisi toteuttaa vaikkapa 2-3 kertaa kuukaudessa. Ja eihän se haittaa yhtään arki-iltanakaan, kun samalla voi pelata, laittaa ruokaa, katsella elokuvia tai lukea kirjaa.

Ainoa hyvä taikka huono puoli on se, että Pore Strip kattaa vain nenän alueen eikä muita ongelma-alueita samalla kerralla. Itse tykkään erityisesti siitä Peel Off Face Maskista, joka irrottaa epäpuhtaudet koko kasvoilta. On tästä kuitenkin minulle hyvä pika-apu silloin kun pelkästään nenä kaipaa pikaehostusta.


Alennuskoodi

Haluatko kokeilla nenäliuskoja? Minulta löytyy alennuskoodi, jolla saat tilauksestasi pois -20%.  Esimerkiksi 12 kpl Pore Strip -paketille jää hintaa 15,20€, vaikka se on normaalisti 19€.  Käytä koodia: mellaps tai mene suoraan tästä linkistä. Kuukauden ajan voimassa eli 18.9.2019 asti.

Tuotteita ei ole testattu eläimillä. 100% tyytyväisyystakuu. Ilmainen toimitus.
Kaupallisessa yhteistyössä @maybeauty

Löytyykö käyttöä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti