Nanille löytyi oma koti! | Kissakummit ry


Saapui meille kummikotiin 18.4.2019.
Odotti kotia eri kummikodissa 10.9-5.10.2019,
siirtyi takaisin meille ja muutti omaan kotiin 18.10.2019.

Heippa! Nanin taustoista voitte lukea tästä julkaisusta ja äitienpäivänä syntyneistä pennuista täältä. Vihdoin koitti Nanin aika ja hänelle löytyi oma koti! Talossa odotti uusien omistajien lisäksi seurallinen kissakaveri ja vanhempi, mutta sitäkin innokkaampi koira. Nanihan on todella kiltti ja rauhallinen kissa, mutta osaa myös ilmaista aika voimakkaasti tassua heilauttamalla muille eläimille, kun tarvitsee omaa tilaa. Ja siinähän ei ole mitään väärää, Nani on varmasti joutunut puolustamaan omaa tilaansa eläessään ennen populaatiossa.

Palatakseni hieman ajassa taaksepäin, Nani siirrettiin toiseen kotiin odottelemaan omaa "vuoroaan" eli kotikyselyjä. Sillä tavalla myös uudet kummikodit pääsevät heti toimintaan mukaan, jos ei tarvitse heti alkuun ottaa mitään seinäkiipeilijää. :D Kuitenkin pian tulikin ilmi, että neiti on erityisen herkkä kodinkoneiden äänille. Yksiössä näitä ääniä ei päässyt karkuun, joka ilmeni vääriin paikkoihin pissailuna. Nanistahan otettiin lisäksi myös virtsanäyte, mutta siellä oli vain vähäistä struviittikiteiden esiintyvyyttä. Levottomuutta ilmaantui erityisesti silloin, jos pesukone oli päällä tai kahvi/vedenkeitin. Tätä yliherkkyyttä ei meillä havaittu, koska Nani pystyi ihan rauhassa siirtymään toiselle puolelle taloa, jos joku astianpesukone häiritsi sen päiväunia. Enkä ajatellut siitä sen enempää, kuin tyypillinen kissa.

Ajattelimme, että Nanin oli parempi siirtyä takaisin meille odottelemaan omaa kotia. Siirtoa ennen kerkesimme saada kotikyselyn tältä pariskunnalta, joka kävi katsomassa Nania. Sen tapaamisen jälkeen neiti lähti minun matkaan ja odotteli sitten tulevaa muuttopäivää, mikä ajoittui tähän syysloman alkuun. :) Toivotaan, että kuukauden kestävän koeajan aikana musta kaunotar tottuisi yhteiseloon uusien karvaisten kaverien kanssa ja saisi jäädä. :)

Onnea Nani!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti