11 vuotta yhdessä | Tuomo


Helou! Juhlittiin lokakuussa meidän 11-vuotispäivää kunnon herkuilla. :) Tuomon mielestä vuosipäivää ei kyllä saisi periaatteessa juhlia, koska merkkipäivä on muuttunut. Häät pidettiin viime elokuussa, joten se on uusi ajankohta kaikenlaiselle vuosittaiselle muistamiselle. Minun mielestä on kuitenkin melkein aina hyvä syy kunnon buffetille! Meille on erittäin harvinaista, että istuisimme pöydän ääreen syömään. Kummallakin on ollut tapana syödä omaa tahtia tai jos syömme samaan aikaan, niin syödään telkkarin ääressä sohvalla tai lattialla. En koe pöydän ääressä syömistä mitenkään tärkeäksi traditioksi ja kuten ei Tuomokaan. 


Ruuaksi suunnittelin hölskypottuja, uunifetalohta, sienisalaattia ja patonkia. Tuomo toi viinit pöytään. Näitä ruokia syötiinkin sitten seuraavat kolme päivää, tai no, pääasiassa minä niitä vetelin. Tuomokin kyllä tykkäsi ruuasta, mutta ei se niitä santsaillut seuraavien päivien aikana. Syödään pääasiassa siis kasvisruokaa, joten lohi on siinä mielessä todella harvinainen herkku. Pidän kyllä siitä, että se on tosi helppoa ja täyttävää, vaikkakin kallista. Kasvisruoka tuntuu olevan paljon edullisempaa, mutta usein sen maustamiseen tuntuu uppoavan enemmän aikaa. On se kyllä hyvää, sitten kun tietää mitä tekee. Itse olen sellainen ruoanlaittaja, että en juuri ikinä maista ruokaa kesken ruoanlaiton. Luotan siihen mitä teen ja ruokaa maistetaan sitten, kun se on jo lautasella. :D

Herkuttelun jälkeen alkoikin jo pikkuhiljaa ramaisemaan, niin oli siirryttävä suoraan päiväunille. Illalla muistaakseni katsoin BB:tä ja Tuomo teki omia juttujaan tietokoneella. Juuri sopivan rauhallinen arki-ilta!


Maistuisiko?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti