Käytännöllisiä joululahjoja | 2019


 Pyykkietikkaa on ollut tarkoitus kokeilla pitkän aikaa
❤ Vegaaniystävällisiä ihonhoitotuotteita talvikuivalle iholle

Moikka! Tänä jouluna olikin vähän vaikeampi keksiä joululahjatoiveita, verrattuna aikaisempiin vuosiin. Lähipiiri on luottanut aina siihen, että laadin blogiin toivelistan, mutta tänä vuonna sitä ei tullut. Olin erittäin kiireinen muun elämän suhteen ja lisäksi minulla ei ollut selkeää listaa mielessäni. Äiti vieraili Oulussa ennen joulukuuta, niin sain kuitenkin tiristettyä jotain ajatuksia ulos, että minkälaisia juttuja olen ajatellut hankkivani, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Nehän ne kaikkein käytännöllisimpiä on silloin saada lahjaksi. :) Yllätyksetkin on toki mukavia!

Avasin yhden lahjan ennen aattoa, sillä vaihdoin parhaan ystäväni kanssa lahjapussit jo ennen Kainuuseen lähtöä. Sieltä paljastui Jeffree Starin Jawbreaker -luomiväripaletti, kiitos siitä! Sitä ei nyt ole tässä postauksessa ollenkaan kuvana. Ajattelin tehdä paletista vähän laajempaa katsausta myöhemmin, luvassa siis erilaisia silmämeikkejä. :)


❤ Laadukkaat Adidas-vaatteet on aina tervetulleita


❤ Talvitassu-villasukat lempiväreissä


❤ Laadukas pellavapyyhe, ainoa mihin ei tartu kissankarvat


❤ Kissojen kiinniottoon toivomani kahdenlaiset hanskat
❤ Redbull-lava


❤ Kissakuvioinen säilytyskori pyykeille
❤ Dymo -tarratulostin tulevia projekteja varten


❤ Kissaturvallinen eli langaton hiiri
❤ Electrolux -rikkaimuri


❤ Kissamuki, käsivoide, hiusnaamio, make up eraser -pyyhe ja ripsiväri


❤ Kissaleluja, kissamagneetti, popsocket ja kissakori


❤ Kissataulu ja -korvikset


❤ Lahjakortteja eri myymälöihin ja ruokapaikkoihin

Kiitos vanhemmille, appi- ja isovanhemmille sekä Tuomolle ja hänen siskolle lahjoista! Hyödyllisiä ja käytännöllisiä juttuja kaikki tyynni. :) Lisäksi kummisetä oli tänä vuonna päättänyt muistaa aineettomalla lahjalla, eli teki lahjoituksen minun yhdistykselle, Kissakummit ry:lle.

Tuomo osti minulle kuvissa näkyvän energuajuomalavan ja rikkaimurin. Todella positiivinen yllätys. Yleensä mies kysyy minulta etukäteen, että mitä haluaisin lahjaksi, mutta tänä jouluna ei sitä tehnyt. Sitäkin suuremmalla jännityksellä odotin, että mitä se on keksinyt. Luulin ensin, että hän oli hankkinut minulle kissanruokaa, koska juomalava tuntui siltä, lahjapaperin läpi hypisteltynä. :D Itsehän hankin hänelle tekstiilipesurin, mikä oli Black Fridayna alennuksessa. Hyviä siivousvälineitä meidän arkea helpottamaan! :)

Nyt olisi vielä kaksi viikkoa lomaa, mistä aion nauttia täysin siemauksin! 

Hyvää uuden vuoden odotusta!

2 kommenttia :

 1. Olipa kivoja lahjoja kaikki. :) Pitäisi itsekkin jossain vaiheessa ostaa jonkunlaiset hanskat kissan kiinniottoon kun oma kissa Leo ei ole mistään helpoimmasta päästä laittaa koppaan..

  http://pumpulikissat.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Onhan nuo kyllä kätevät ja kissojen kopittamisessa olen monenlaista eri tekniikkaa hyödyntänyt. Jospa löydät itselle sopivan. :)

   Poista