Superbox for cats | Zooprise XMAS


Moi! Meillä alkoi jo marraskuun alussa jännittäminen, että milloin Zooplus julkaisee jouluboxin. Tilaan melkein kaikki yllätyslaatikot, mitä siellä on ollut vuosittain myynnissä. Ja painosanalla melkein, koska tätä joululaatikkoa edeltävä teemaboxi oli 20 euron luokkaa, joten jätimme sen pois laskuista. Tälle hintaa jäi 12 euroa ja se näytti olevan vielä myynnissä, kun tarkistin Zooplussan verkkosivuilta (4.12.2019). Tämä ei siis ole mainos, koska olen myös itse maksanut laatikosta täyden hinnan. Tuotetiedoissa luki, että laatikko sisältäisi vain yhden lelun, mutta kyllä sieltä kaksi jouluista tuotetta paljastui kuiva- ja märkäruokien sekä herkkujen lisäksi. :) Ramses odotti innoissaan omia maistiaisia kuvaushetken jälkeen.


Paketti sisälsi

kuivaruoat
3 x  Nutro-pussia
3 x Crave-pussia
1 x Hill's
1 x Feringa

märkäruoat
1 x Miamor-purkki
1 x Almo Nature-purkki
1 x Schesir-pussi
1 x Crave-pussi
1 x Smilla-purkki
1 x Animonda Carny-purkki
4 x Concept for life-pussia

herkut
1 x Triggles-pussi
1 x Iams-purkki

ja
2 x joululelua

Simba oli innoissaan jouluhiirestä, joka sai oitis kynsikästä kyytiä. Pahvilaatikko on tietenkin myös superjuttu kissojen keskuudessa, joten tuotteet olisi pitänyt oitis siirtää muualle. Muut kissat eivät sattuneet kuvaustilanteeseen mukaan. Muistelisin, että ne olivat silloin lakisääteisillä päiväunilla. 

Olin ihan tyytyväinen laatikon sisältöön. Sanoisinko silti, että kuivaruokia on aina vähän liikaa. Meillä ne eivät pidä aterian virkaa, mutta toimivat epäsäännöllisinä välipaloina ja kesytysnappuloina. Jokaisessa yllätyslaatikossa näkee melkein aina yhden Schesir-pussin. Onneksi tällä kertaa myös perinteisen harmaan hiiren sijasta oli jouluteemainen hiiri. Herkut oli minulle ihan uusia tuttavuuksia, joten testailemme niitä varmasti ihan lähipäivinä, että mitä kissat tykkäävät. Täällä on omien neljän kissan lisäksi neljä kummikotikissaa, jotka syövät varmasti kaiken mitä tarjolle pistää.


Hankitko lemmikeille joululahjoja?

2 kommenttia :