Kissatatuointi Bellasta | Blackcap Tattoo


Hei! Ihan tässä järkytyin, kun en oo muka aikaisemmin kerinnyt päivittelemään viimeisimmästä tatuoinnistani tänne. Tatuointiaika oli jo 14.11.2019 ja viimeistelyä tehtiin 7.12.2019. Kävin tällä kertaa ihan uudella tekijällä, aikaisemmat leimat olen ottanut kaikki yhdessä ja samassa paikassa. En muista tarkalleen, miten tutustuin Blackcap Tattoon Kertun tuotoksiin ensimmäistä kertaa, mutta se saattoi olla kaverin suosittelemana tai ihan vaan satunnaisena löytönä.

Persialainen kissani Bella on meidän lauman kolmas jäsen, ja koska veljeksistä Simbasta ja Felixistä on jo olemassa ikuinen muisto, niin oli kolmannen lyttykuonon vuoro. En kuitenkaan halunnut samaa tyyliä tällä kertaa, koska näin jo tietynlaisen kuvan mielessäni. Kertun tatuointityylissä ihastutti se, että hänen kädenjäljessään on tietynlaista magiaa. Se ei ole täysin realistista, vaan se on sellainen haavemaailma, missä haluaisin itsekkin asua. Tatuointiterminä neotraditional on tälle se oikea sana.

Lähetin sähköpostilla muutaman eri kuvan Bellasta. Ja toiveita, että mitä sen ympärillä voisi olla. Taisin ehdottaa pioneita ja mahdollisesti kruunua, mutta Kertun hahmottelema luonnos olikin monin verroin parempi! Kukkalajiksi oli muodostunut magnolia, joka on kukkivien puiden kuningatar. Bellahan on kyllä melkoinen kuningatar jo itsessäänkin, joten osuva valinta. Sininen on myöskin lempivärini, joten tuikkiva tähtitaivas taustalle oli ihan mahtava lisäys. :)


Tykkään tatuoinneissa kaikenlaisista erilaisista tyyleistä ja toivonkin ajan mittaan saavani palasen vähän kaikkea. Joka kerta kun saan uutta mustetta ihoon, niin oloni tuntuu itsevarmalta ja hyvältä. Tatuoinnit on melkein maailman siisteimpiä asioita mitä tiedän, sillä ne on kuvallisia tarinoita elämästäni. Ne pysyvät aina mukana ja muistuttavat niistä hyvistä hetkistä.

Kissalukuhan täyttyi viime lokakuussa neljännellä, joten jossain vaiheessa on myös rescuekissani Ramseksen vuoro. Siitä haluaisin teetättää old school -tyylisen tatuoinnin. Olen myöskin hiljalleen haaveillut selkäprojektista, mutta ajatus ja ideat vaativat vielä kypsyttelyä. Eikä tatuointipaikkaan ihan noin vaan marssitakkaan, koska hyvien tekijöiden penkkiin jonotetaan yleensä arviolta vuoden verran!

Isot kiitokset Kertulle tästä ikuisesta muistosta! :) Oli älyttömän mukavia hetkiä tatuointipenkissä ja juttua kyllä luisti. Minulle on tärkeää, että asiakkaan ja tatuoijan välillä viihtyvyys pysyy. Enkä siis tarkoita, että koko ajan pitäisi keskustella, vaan on sellainen hyvä rauhallinen ilmapiiri. Menisin ehdottomasti uudestaankin!

Mitäs pidät tatuoinnista?

4 kommenttia :

 1. Oi miten ihana <3
  Mitäs sinne muuta kuuluu ?Mulla on tää arki nii kiireistä ettei kauheesti oo aikaa tai voimia ollu tänne blogeihin tulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää, kesäloma tällä hetkellä. Ei oikeastaan minullakaan oo ollut voimia blogiin tulla, en tiedä kuinka kauan sitä tulee edes blogia pidettyä, kun aika taka-alalle jäänyt. :D

   Poista