27 vuottaMoikka! Heinäkuu on aina ollut lempikuukauteni. Täytin tässä kuussa 27 vuotta ja olen ainakin vielä ihan sujut sen kanssa, että vuosia tulee mittariin lisää. En ehkä juhli niitä enää sen suuremmilla pirskeillä, kuin aiemmin, mutta aina sitä jotain tulee keksittyä. Sukulaisten kesken tuli hieman taivasteltua, että kohta on kolmekymppiset, mutta taidan minä enemmän sitäkin odottaa innokkuudella. Ehkä se kertoo myös siitä, että elämä on juuri siinä uomassaan, missä sen pitääkin olla.

Minua on melkein aina kohdeltu ikäistäni nuorempana ja moni yllättyy, kun saavat tietää oikean ikäni. Ostaessani K18-tuotteita, otan melkein aina henkkarit jo automaattisesti esiin ja säästän kassahenkilöltä sen kysymisen vaivan. Muistan vieläkin sen tilanteen, kun kaksikymppisenä kiikutin Prisman kassalle energiajuoman ja kassaneiti pyysi henkkarit. Olin todella hämilläni ja ajattelin, että onkohan hän erehtynyt nyt juomasta, mutta näytin henkkarit silti ja tämä kassaneiti vielä käänteli sitä muovikorttia useampaan otteeseen edestakaisin. Erittäin kiusallinen tilanne, jonka tulen muistamaan varmaan loppuelämäni ajan.


Nuorelta näyttäminen ei ole tietenkään mikään huono asia. Siinä mielessä minulla on varmaan äitini geenit, sillä äitikin ikääntyy hitaasti. Jos ulkoisesti ja sisäisesti tuntuu siltä, että vuodet eivät ole muuttaneet mitään, niin sehän tekee vaan hyvää itsetunnolle. Minusta ainakin tuntuu siltä, että olen edelleen se huoleton kaksikymppinen. Ehkä kolmikymppisyys ei tee minusta sen vakavampaa, mutta toivon tietysti saavuttaneeni tiettyjä asioita siihen mennessä. Ulkopuolelta tulevat odotukset eivät kuulu tähän lokeroon, vaan ne mitä on unelmoidessaan halunnut saavuttaa. Elämäänsä ei voi ihan täysin hallita, mutta haluamaansa suuntaan voi pyrkiä ja parhaansa tehdä. Siihen suuntaan se on jo pitkän aikaa mennyt.

Pidin pienen kuvaussession kotona, kun päätin pitkästä aikaa kokeilla mehupillikiharoita. Niistä tuli todella vallattomat ja ne saivat minut miettimään aikaa ennen 2000-lukua. Lopulta kuviin sain ikuistettua hieman jotain 90-luvun tyyliä, mutta sen lisäksi myös hieman vintagea. Olin todella tyytyväinen lopputulokseen. On aika tyylikästä olla 27 vuotta. :)


Mitäs mieltä olet kuvista?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti